פורסם 2007 באפריל 1918 שנים כאילו זאת שצנחה היא פני בגלל שהוא שינה את החזיון, זה כאילו המלכוד 22אם כן אז הם עשו את זה לא מובן
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים קודם כל אזהרה למי שלא ראה את הפרק האחרון (17) - ספויילרים!..........................אז ככה, קודם כל המלכוד 22 זה כמובן בכלל שדזמונד היה צריך לבחור אם הוא נותן לצ'רלי למות ומשאיר לעצמו סיכוי לצאת מהאי (זה מה שהוא חשב) או מציל את צ'רלי ונשאר על האי, בכל מקרה הוא נדפק.הבחורה שצנחה בסוף זאת לא פני אלא בחורה אחרת, המפיקים כבר די מזמן אמרו שתצטרף דמות חדשה שהיא לא מהניצולים, לא מהאחרים ולא תופיע אך ורק בפלאשבקים. בכל מקרה מה שידוע עליה כרגע זה שהיא פורטוגזית (שמת לב שכשדזמונד מצא את הספר הוא היה בפורטוגזית?) ושקוראים לה נעומי.עוד פרט קטן וחמוד: שמת לב שכאשר דזמונד בא להיפרד מהנזיר אז היתה שם תמונה שלו עם האישה הזקנה שדזמונד פגש לפני שהתחילו לו החזיונות?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים סביר להניח שפני שלחה אותה, היא הרי פחות או יותר גילתה את האי בסוף עונה שניה...
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים קודם כל אזהרה למי שלא ראה את הפרק האחרון (17) - ספויילרים!..........................עוד פרט קטן וחמוד: שמת לב שכאשר דזמונד בא להיפרד מהנזיר אז היתה שם תמונה שלו עם האישה הזקנה שדזמונד פגש לפני שהתחילו לו החזיונות?איך אתה זוכר את זה?אני כבר מזמן שוכח פרטים כאלה :-X
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים גם אני תמיד שוכח. פשוט שהיתה הסצינה הזאת אז למרות שראו את התמונה לכולה איזה 2 שניות הם קצת המתקדו בה וזה היה לי מאוד מוזר כשראיתי את זה אז החזרתי אחורה ועשיתי פאוז ואז פתאום קפץ לי שהאישה הזאת כבר הופיעה בפרק הקודם על דזמונד...זה לא מפתיע אבל, אתה יודע שהם מאוד אוהבים לעשות קטעים כאלה ולקשר בין כל מיני דמויות. חוצמזה גם האישה וגם הנזיר אמרו לדזמונד אותו משפט: שהוא נועד לדברים גדולים יותר. לפי דעתי נראה את האישה הזאת עוד פעמים.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים זאת לא החברה שהייתה לו לפני פני? זאתי שראו בפרק הזה, שהוא ברח לה מהחתונה ?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים לא יודעיים מי זאתאבל מעניין לראותזאת לא מישהי שאנחנו מכיריםוהיה לה את התמונה של פני ודזמנוד בספר...עדין מעניין לראות מה נפל במים גם-כן
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מה שמעצבן בסידרה הזו שזו כבר עונה שלישית ועדיין אין שום מושג מה הולך פה, מתחיל כבר להמאס.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני לא מבין מה כבר היה יכול לשנות אם צ'ארלי היה מת....זה לא היה משנה אבל הוא רצה שהכל יהיה אותו דבר ושכלום לא השתבש.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים אני צוחק,לא מצאו אותם בסוף.קח סרטים ,קזינו רויאל,המגן,לגעת ביהלום,איש קטן.שבת שלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.