עבור לתוכן

יש לי חידה בשבילכם (אני לא יודע תתשובה)

Featured Replies

פורסם

הוא מאיץ ביחד עם המעלית ולכן היא נופלת במהירות קבועה יחסית אליו

בכל אופן, יינצל או לא יינצל? ???

פורסם

עדייו אין מצב!! הוא יתרסק על הקרקע .. יש לו תאוצה כלפי מטה

צודק ? :s05: (אני לא פיסיקאי.. כימאי)

פורסם

בדקו את זה במכסחי המיתוסים..

פורסם

איתי אנשים כמוך ממש ממש מעצבנים אותי "בדקו את זה במכסחי המיתוסים.." :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: מה קשה לך להגיד מה הם קבעו? כולה עוד כמה מילים!!!!11! איזה מעצבן זה...

עכשיו לתשובה שלי... גם אני חשבתי על זה והגעתי למכנס שיש לו סיכוי להינצל מבחינה תאורטית ע"י שימוש בטכניקות קפיצה מסויימות ובלימת המסה שלו והפחתת התאוצה שלו כלפי מטה.

בעיקרון אם זה ממש מהר אז אין לו סיכוי להינצל אבל אם המעלית יורדת במהירות סבירה ולא ממש מהר אז כן יש סיכוי.

איתי תגיד מה הם קבעו מכסחי המיתוסים!!!!

פורסם

תשובה מדוייקת, רואים שמישהו הקשיב למורה לפיזיקה.

זה נכון שהמשקל ישאר קבוע, אבל הוא יהיה המשקל בסוף ההאצה...

פורסם

איתי אנשים כמוך ממש ממש מעצבנים אותי "בדקו את זה במכסחי המיתוסים.." :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: מה קשה לך להגיד מה הם קבעו? כולה עוד כמה מילים!!!!11! איזה מעצבן זה...

עכשיו לתשובה שלי... גם אני חשבתי על זה והגעתי למכנס שיש לו סיכוי להינצל מבחינה תאורטית ע"י שימוש בטכניקות קפיצה מסויימות ובלימת המסה שלו והפחתת התאוצה שלו כלפי מטה.

בעיקרון אם זה ממש מהר אז אין לו סיכוי להינצל אבל אם המעלית יורדת במהירות סבירה ולא ממש מהר אז כן יש סיכוי.

איתי תגיד מה הם קבעו מכסחי המיתוסים!!!!

שכחתי :s05:

תחפש בגוגל Elevator of Death, Levitation Machine ככה קראו לפרק..

עריכה:

[table]

[tr]

[td]Myth statement [/td] [td] Status [/td] [td] Notes [/td]

[/tr]

[tr]

[td]It is possible to survive by jumping up at the last moment before a freefalling elevator hits the ground[/td] [td] Busted [/td] [td] The jumping power of a human being cannot cancel out the falling velocity of the elevator. The best speculative advice from an elevator expert would be to lie on the elevator floor instead of jumping. Adam and Jamie speculated the attendant survived because the tight elevator shaft created an air cushion. This together with spring action from slack elevator cable could have slowed the car to survivable speeds. [/td]

[/tr]

[/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים