פורסם 2007 באפריל 1918 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389725,00.htmlישששששששש!!!!!!!!!סוף סוף לנו... אבל ממה שאני יודע הסתדרות המורים זה עמל, אז איך זה של ארגון המורים?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מטומטמיםםם! באורט לא למדים בימי שישי!!!לא נכון אני לומד באורט ואני לומד ביום שישי
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים בתיכון פה (אורט גוטמן) לומדים..בכל מקרה, זה כל כך מעצבן שכל הרשת שובתת ורק אנחנו לא בגלל שהחטיבה שלנו זה התסדרות המורים.מדינה מפגרת.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר בתיכון פה (אורט גוטמן) לומדים..בכל מקרה, זה כל כך מעצבן שכל הרשת שובתת ורק אנחנו לא בגלל שהחטיבה שלנו זה התסדרות המורים.מדינה מפגרת.התיכון שלנו זה הסתדרות המורים אז יש מצב שיש לי מחר בי"ס למרות שאני בעמל?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים בתיכון פה (אורט גוטמן) לומדים..בכל מקרה, זה כל כך מעצבן שכל הרשת שובתת ורק אנחנו לא בגלל שהחטיבה שלנו זה התסדרות המורים.מדינה מפגרת.כבר התחלתי לחשוב שאנחנו התיכון היחידי שבהסתדרות המורים.טוב לדעת שיש עוד כמה שחולקים איתך את הכאב. ;D
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים כן, אתה לומד.ארגון המורים: רשת עמל ואורט שובתים--בכל אופן, אני לומד בעמל ואצלנו לומדים בימי שישי (אני לא כי הכיתה שלי בפרויקט עתידים בימי שישי באוניברסיטת בן גוריון)
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים פרשתי מזה שנה שעברה, למדתי שנה שעברה מדעי המחשב(JS) עם ניר צח נראה לי, והנדסה אנליטית עם איזה דוקטור למתמטיקה לא זוכר איך קוראים לה.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים איזה מאעפן האירגון המורים הזה..כל יש מהשהו אחר פעם כן פעם לא שיחליטו כבר דווקה מחר לא יכלו לעשות שביתה לכולם מה זה שחלק יש להם וחלק לא
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים פרשתי מזה שנה שעברה, למדתי שנה שעברה מדעי המחשב(JS) עם ניר צח נראה לי, והנדסה אנליטית עם איזה דוקטור למתמטיקה לא זוכר איך קוראים לה.חחחח היום אני מלמד יחד עם ניר צח את הקורס הזה בג'אווה, הוא נותן תרגילים ואז אנחנו עוברים יחד ועוזרים לאנשים לפתור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.