פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ככה זה בהרבה סדרות, הם פשוט מחלקים את העונה ל-2והחלק השני יבוא עוד חצי שנה לצערנו..בכל מקרה, יש מספיק סדרות וסרטים לראות עד אז.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים יש ערוץ שמשודר בהוט\יס במסגרות הערוצים הזרים שמשדרים בו HEROES???? יווווו ראיתי את כל 18 הפרקים כבר לפני חודש ואז ראיתי תהודעה שזה חוזר ב23.4 אין התבאסתי טילים אבל הנה מעולם לא היינו קרובים יותר לשידור הפרק. בכל אופן יש ערוץ כזה???
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני לא מבין למה הם עושים את הקטע המסריח הזה עם כל הסדרות . זה פשוט הורס את כל המתח , לדוגמה אתמול ראיתי עם חבר פרק בהירוס ורק אחרי רבע פרק אתחלנו להזכר שכבר ראינו אותו ... ועזבו את זה שכבר איבדנו כל סימפטיה לדמויות שבקושי זכרנו כבר איזה כוחות יש לכל אחתמהיום אני רואה סדרות מתח רק אחרי שהעונה הסתיימה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים למה הירוס זה סדרה יותר מדי טובה בשביל שאני יאבד בדמויות עניין ויישכח אותם... לפחות מבחינתי...אין אףחד שיודע אם משדרים את זה איפה שהוא ביס\הוט בערוץ זר ב23.4?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אם אתה מצליח לגרום להוט או יס לשדר את הערוץ nbc עד אז...חוץ מהדרך הזאת אני חושב שאי אפשר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.