עבור לתוכן

היהודים (הלהקה)

אוהב/ת את הלהקה? 744 הצבעות

1. 1. אוהב/ת את הלהקה?

• כן (גיל 10-20)
    • כן (גיל 20-30)
    • כן (30+)
    • לא, אני רק מודע לקיומם
    • סולד מהם
    • מי הם בכלל

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

להקת היהודים הוקמה ב 1992 וב 1995 יצא האלבום הראשון "מציאות נפרדת". ב- 1998 האלבום הגיע לאלבום זהב וב- 1999 הם זכו בגלי צה"ל בתואר "להקת השנה". הלהקה עד לאחרונה (גם לפני ואחרי שנבחרו ללהקת השנה) זכתה להתעלמות מוחלטת מצד כלי התקשורת אבל עדיין הם הצליחו - יחסית ללהקה ישראלית שהתעלמו ממנה לחלוטין - בגדול. בהופעות שלהם ניתן לראות אנשים מגיל 10 עד 60.

אחד הדברים המעניינים הוא חתך הגילאים שתומך בלהקה. הבעיה חתך הגילאים של הפורום הוא צעיר. אז אם מישהו מכיר מישהו מבוגר ממנו שאוהד את הלהקה שימלא גם במקומו......................לכן מקסימום הצבעות למשתמש הן 3 אבל מי שלא מצביע במקום מישהו שלא ימלא את יותר מפעם אחת

פורסם

היהודים לא עשו שום דבר טוב מאז "מציאות נפרדת"

הייתי שומע אותם בצבא... היום כשאני שומע אותם אני מתאפק לא לצחוק :-X

פורסם

יש להם רק שני שירים שאני אוהב, "קח אותי" ו"אם כבר", לאדע מאיזה אלבום הם.

פורסם

אתה האמרגן שלהם או משהו? כי זאת לא הדרך הכי טובה לגרום להם להוציא עוד אלבום :P

פורסם
  • מחבר

"היהודים לא עשו שום דבר טוב מאז "מציאות נפרדת"

הייתי שומע אותם בצבא... היום כשאני שומע אותם אני מתאפק לא לצחוק "

תראה, "מציאות נפרדת" היה הדיסק הטוב ביותר עד שיצא "היהודים Unplugged" (שברובו הוא גירסה אקוסטית ל"מציאות נפרת" ). אומנם "מציאות נפרדת" היה כולו טוב, אבל למרות שבשאר האלבומים יש שירים יותר או פחות טובים (לא כל האלבום מדהים כמו הראשון) עדיין יש להם שירים מעולים בשאר האלבומים. אני יכול לספור על כף יד אחת להקות שהוציאו אלבומים שהכילו 100% שירים מעולים, קל וחומר להקות שהוציאו יותר מאחד כזה. אגב, לא תמצא בארצינו זמרת בעלת איכויות כמו אורית שחף. לראיה (חלקית) כל מי שניסה לבצע גירסאות לשירים שלהם בכוכב נולד, כולל נינט, נכשל..............

"אתה האמרגן שלהם או משהו? כי זאת לא הדרך הכי טובה לגרום להם להוציא עוד אלבום "

אני לא האמרגן שלהם אבל אם זה יגרום להם להוצא אלבום נוסף אז עד רבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים