עבור לתוכן

מעוניין להקים\להצטרף ללהקה. איך אני עושה את זה ?

Featured Replies

פורסם

מעוניין להצטרף כסולן :) או ליווי של גיטרה וקול שני...

מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?

פורסם

איזה סגנון?

פורסם

שואל חברים, שואל בפורומים וכאלה... הייד פארק זה אחלה מקום לכאלה דברים...

פורסם

אם מטאל --> בפורומים של מטאליסט

פורסם
  • מחבר

בסיגנון רוק

אף פעם לא שמעתי על הייד פארק. ננסה :)

עוד מישהו ?

פורסם

אני הולכת לשנוא את עצמי על זה...

ראיתי באיזה פורום רוק/פאנק/הארדקור אחד שאומר שהוא סולן "סקרימו" שמחפש להקה. זה אתה? :lol:

פורסם

חח להקה זה לא פשוט בכלל והאמת שאני סקפטי בגלל שהגישה שלך לא נראת לי.. לא תתקדם ממש מפורומים.. לפחות לא בצורה הלא רצינית שאתה משדר פה..

תתחיל להכיר אנשים מהסביבה שמתעסקים בתחום, תנגן איתם פה ושם עד שתצא להקה..

להקה זה לא עניין פשוט בכלל אתה צריך הרבה ידע ונסיון.. היה לי נסיון לא מזמן להרכיב להקה, היו לי כמה חברים שדי רצו אבל הם לא היו רציניים וזה די התפרק...

אם אתה בכל זאת רוצה לצאת אל מחוץ לחברים תלמד, ותלמד הרבה, אם תיהיה נגן טוב לא תיהיה לך בעיה למצוא להקה רצינית וטובה..

פורסם
  • מחבר

אני הולכת לשנוא את עצמי על זה...

ראיתי באיזה פורום רוק/פאנק/הארדקור אחד שאומר שהוא סולן "סקרימו" שמחפש להקה. זה אתה? :lol:

לא זה לא אני :)

חח להקה זה לא פשוט בכלל והאמת שאני סקפטי בגלל שהגישה שלך לא נראת לי.. לא תתקדם ממש מפורומים.. לפחות לא בצורה הלא רצינית שאתה משדר פה..

תתחיל להכיר אנשים מהסביבה שמתעסקים בתחום, תנגן איתם פה ושם עד שתצא להקה..

להקה זה לא עניין פשוט בכלל אתה צריך הרבה ידע ונסיון.. היה לי נסיון לא מזמן להרכיב להקה, היו לי כמה חברים שדי רצו אבל הם לא היו רציניים וזה די התפרק...

אם אתה בכל זאת רוצה לצאת אל מחוץ לחברים תלמד, ותלמד הרבה, אם תיהיה נגן טוב לא תיהיה לך בעיה למצוא להקה רצינית וטובה..

יותר בכיוון של לשיר. אני יודע שיש הרבה פחות סולנים מאשר נגנים כי יותר קל ללמוד לנגן מאשר לשיר.

פורסם

להיות סולן זאת לא חכמה אלא אם כן אתה שר ממש טוב, כותב שירים וגם יש לך איזה גימיק נוסף. ככה, בלהקות רוק אף אחד לא ממש צרייך "סולן". זאת לא להקת בנים והעדיפות תהיה לגיטריסט מוכשר שיודע גם לשיר. נכון שיש יותר סולנים אבל... מי צרייך גם סולן, במיוחד כאשר הוא לא יודע לנגן? תלך לכל הפורומים הדפוקים האלו ותראה עוד 20 "סולנים" כאלו שאף אחד לא רוצה ולא צרייך.

פורסם
  • מחבר

להיות סולן זאת לא חכמה אלא אם כן אתה שר ממש טוב, כותב שירים וגם יש לך איזה גימיק נוסף. ככה, בלהקות רוק אף אחד לא ממש צרייך "סולן". זאת לא להקת בנים והעדיפות תהיה לגיטריסט מוכשר שיודע גם לשיר. נכון שיש יותר סולנים אבל... מי צרייך גם סולן, במיוחד כאשר הוא לא יודע לנגן? תלך לכל הפורומים הדפוקים האלו ותראה עוד 20 "סולנים" כאלו שאף אחד לא רוצה ולא צרייך.

1. יודע לשיר טוב מאוד. הרבה אמרו לי את זה, עם הבעות פנים מאוד רציניות :)

2. אני לא כותב שירים אבל אני מוציא הלחנות יפות מהשרוול בכל רגע נתון.

3. גימיק נוסף ? לא יודע.

4. אני יודע גם לנגן ליווי וקצת אילתורים בסיסיים. בכל זאת, יש המון להקות עם סולן שלא מנגן בכלל.

אני בטוח שאני יכול לתרום המון ללהקה. פשוט החברים שלי לא רציניים בשיט.

פורסם

מה אני אגיד לך... תחפש בחנויות גדולות לכלי נגינה והגברה, כמו זאת בדיזינגוף סנטר (וכמו אלף כמותה לאורך הרחוב). יש להם לוח מודעות "דרושים" ושם להקות מחפשות "צלעות". רק אל תפתח ציפיות יותר מדיי. אנשים לא מתרשמים מהדברים הללו ורוצים יותר. אף אחד לא רוצה להיות "פוזר" ולעשות גרסאות כיסוי ולחנים יפים לשירים של אנשים אחרים.

אם ילך, שיבושם לך ובהצלחה, אל תשכח אותנו כשתהיה עשיר ומפורסם, אבל אם לא, אל תתעצבן. שואו ביזנז איז הארד ביזנס.

פורסם

אני מוכן לעזור לך ולתת לך שירים שכתבתי מעוניין בפרטי..

פורסם
  • מחבר
link=topic=254099.msg2242393#msg2242393 date=1176960259]

אני מוכן לעזור לך ולתת לך שירים שכתבתי מעוניין בפרטי..

תביא בכיף אחי! אני ינסה להקליט משהו ויעלה את זה :)

מה אני אגיד לך... תחפש בחנויות גדולות לכלי נגינה והגברה, כמו זאת בדיזינגוף סנטר (וכמו אלף כמותה לאורך הרחוב). יש להם לוח מודעות "דרושים" ושם להקות מחפשות "צלעות". רק אל תפתח ציפיות יותר מדיי. אנשים לא מתרשמים מהדברים הללו ורוצים יותר. אף אחד לא רוצה להיות "פוזר" ולעשות גרסאות כיסוי ולחנים יפים לשירים של אנשים אחרים.

אם ילך, שיבושם לך ובהצלחה, אל תשכח אותנו כשתהיה עשיר ומפורסם, אבל אם לא, אל תתעצבן. שואו ביזנז איז הארד ביזנס.

לא אמרתי לעשות כיסויים לשירים אחרים. אני יודע שזה המון עבודה וכישרון אבל זה שווה את זה. ולא אני לא ישכח אתכם כשאני יהיה מפורסם :)

פורסם

תשמע את השיר

"הדג נחש - הכאפה המצלצלת"

השיר יתן לך הרבה מוסר השכל :xyxthumbs:

פורסם

חבר'ה הבחור רציני תפסיקו לזלזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים