פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר יש גם תמילה summer? וניגון של פסנתר? כן, יכול להיות שיש את המילה summer. הוספתי את זה בהודעה הראשונה כאפשרות שהמילה תהיה במקום sun ושאר הוריאציות שלה. יש לך משהו עם summer שקולע להגדרות? insan1ty - תודה על ההצעות אני אנסה. חלק כבר ניסיתי (הודעה הראשונה), אבל את רובם לא. שוב תודה לכולם על העזרה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אם לא תמצא מהרשימה של insan1tyתרשום שלא מצאת ואני יחבר תהרדיסק שלי של המוסיקה מאה אחוז אני מוצא לך את זה (יש לי קצת מעל 400 גיגה של דאנס) פשוט אני באמצע הורדות חשובותאז אם לא תגיד אני מחבר ומוצא לךאבל insan1ty נתן אפשרויות מאוד חזקותMilk Inc - The Sun Always Shines On TvAyla - Sun Is Coming Out.Cj Stone - The Sunאני מאמין שזה אחד מאלה
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר תן לי חצי שעה-שעה. אני בודק את כל מה שהביאו פה, ומעדכן את הרשימה (של אלה שניסיתי). כבר אמרתי תודה על העזרה? (לכולם)
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אממ מה דעתך על: the underdog project - summerjam ? חח לא. מוכר וידוע, וכבר יש לי. אז רשימה מעודכת לבינתיים (כבר ניסיתי כמה ממה שהציעו והם הוספו לרשימה): כבר ניסיתי: 1. 4Strings - Sunrise (אין מילים, אבל בכל זאת טראק שווה) 2. Bodies Without Organs - Sunshine in the Rain (קול גברי) 3. Dance Nation - Sunshine (קול גברי) 4. Aurora feat. Lizzy Pattinson - Summer Son (Extended Mix) 5. Angel City - Sunrise 6. Axwell Feat Steve Edwards - Watch The Sunrise 7. Amber - Melt With The Sun 8. Paranormal Attack - Walking In The Sun (קול גברי) 9. Paul Oakenfold - Southern Sun 10. DJ sammy - Sunlight 11. Planet Funk - Chase the Sun 12. DJ Sammy - The Boys of Summer 13. Offer Nissim - Summer Night City 14. Klubbingman - Magic Summer Night 15. Milk Inc - The Sun Always Shines on TV 16. Clubbticket - Sunshine 17. The Underdog Project - Summer Jam 18. 4Strings - Summer Sun 19. Berri feat New Atlantic - Sunshine After The Rain (זה איזה שיר ישן שעשו לו cover, לא?) 20. Tory Kay vs. Alex Megane - The Rising Sun 21. T90 - Taste Of Summer 22. CJ Stone - The Sun Goes Down 23. Kimera - Dancing On A Sunbeam 24. Ismael Lora pres. Vicente Belenguer - Walking On Sunshine 25. Ayla - Sun Is Coming Out 26. Ronski Speed With Stoneface And Terminal - Drowning Sunlight 27. Deep Dive Corp - Summertime 28. Nexus - Shooting Towards The Sun 29. Titus Meets Dj Space Raven - Contact By Sunlight 30. ATB - Summer Rain 31. ATB - The Summer 32. ATB Feat Blank And Jones - SummerSun 33. Pate No.1 - Shining Star 34. Jenn Cuneta - Come Rain Come Shine 35. Aurora Feat. Lizzy Pattinson - Summer Son 36. DJ Tiesto - In Search Of Sunrise 37. Envio - Touched By The Sun (אין בכלל ווקאל חוץ מכמה נעימות) 38. Filterheadz - Endless Summer 39. Wawa Feat Sharon May Linn - Sunshine 40. DJ Tiesto - Summerbreeze 41. Andain - Summer Calling 42. Lacuna - Celebrate The Summer 43. Love Inc - Here Comes the Sunshine 44. Siria - Endless Summer 45. Aquagen - Summer Is Calling 46. Belinda Carlise - Summer Rain 47. Helene Rask - Magic Summer עדיין לא מצאתי!!!. נשארו לבדוק: 0 רצועות. עריכה: טוב, אז מתחילות להגמר לי האפשרויות (כמו שאתם רואים למעלה, נשארו רק ארבע), ובינתיים עוד לא מצאתי את מה שאני מחפש. Goadzilla - אני אשמח אם תחפש לי באוסף שלך. ואני אשמח לכל הצעות אחרות, מכל אחד. עריכה 2: זה שתקלט בבית ספר אז לא יותר מידי מבין ומעמיק במוזיקה האלקטרונית, אז זה חייב להיות משהו מיינסטרימי כזה. אבל זאת רק הערת צד, יש מצב שזה באמת אמנים שהסיכויים להכיר אותם יותר קלושים. כן, אני יודע שמה שכתבתי סותר אחד את השני, אבל לכו תדעו. עריכה 3: זה כבר מתחיל להיות מתסכל! איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע? אתם חייבים לעזור לי, בבקשה...בכבוד שלכם, באמא שלכם...
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מה שהוא נתן זה אלבומים כאילו הוציא אותם ככותרות מTL חח זה לא אלבומים וזה לא מTL זה מהסינגלס מטראנס טראפיק.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים VA-Summerbreeze-Mixed By DJ Tiesto-256-CD-2000-MiM INTATB - The Summer-CDM-2000-SILUוכן הלאה, אלו אלבומים באיכות\קידוד (אני לא זוכר כבר בקטע של האודיו) CDM.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר הוספתי עוד כמה רצועות שניסיתי.עוד הצעות יתקבלו בברכה.אחרי שתמצא תעלה לפה נראה מה שווה התירחה שלך בכיף.אבל בינתיים לא מצאתי.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר תנסה את זהAndain - Summer Calling (Airwave Club Rלא, זה לא זה.מה שאני מחפש הרבה יותר קליל.כבר הזכרתי שהפזמון/משפט כלשהו חוזר על עצמו?Summer Calling לא בסגנון הזה.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים Klubbingham - Magic Summer Night.mp3Siria - Endless Summer.mp3Ziria - The Summer.mp3 Frankie Jones - The Summer.mp3Taste of Summer (Dj Dean Remix).mp3Aquagen - Summer Is Calling.mp3H2k - Summermelody.mp3sylver-summer_solstice-mip.mp3Celebrate The Summer 2006 (Rob Mayth Rmx Edit).mp3[Lacuna] Celebrate The Summer 2006.mp3[Helene Rask] Magic Summer.mp3aurora-summer_son-emf.mp3belinda_carlise-summer_rain-emf.mp3lizzy_b-our_summer-emf.mp3בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.