פורסם 2007 באפריל 1718 שנים היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה.סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר.תודה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ונהנית? כי 10% מהסרטים שברשימה שלך לא איכזבו אותי.תראה את: החוש השישי, שר המלחמה וגרין מייל.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר את החוש השישי לא אהבתי, שר המלחמה חמוד וזהו, את גרין מייל אני אראה, תודה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לא ראיתי, אבל אם השם מצביע על הסרט - אני אוותר.http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=848210תודה.עברתי ברפרוף על הרשימה, אני הולך לראות משם את עיר האלוהים, ספרות זולה, עיר החטאים, קרוויאם לחלום.היו גם סרטים שראיתי ואהבתי, רק שכחתי להכניס לרשימה: סיפור אהבה בלתי נשכח(סרט מעולה!), פרל הארבור ופגוש את ההורים.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ד"א, הרשימה שהוא נתן בבלוג די גרועה.אבל משם עוד שני סרטים ענקיים: בחזרה לעתיד (אהבתי את כולם, 1-3) וחומות של תקווה (אפילו שעדיף שתקרא את הספר, כנ"ל לגבי גרין מייל. שניהם של סטיבן קינג).
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר כן, שמתי לב שהרשימה שלו לא משהו, בעיקר עקב העובדה שכמעט 10% משם היו סרטים ישראלים ואני בספק אם הקולנוע הישראלי כ"כ טוב.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים סרטי חובה שעדיין לא צויינו כאןטריינספוטינגלאוןהניצוץכלבי אשמורתהיו ימים באמריקה (אזהרה: ארוך!!!)הבלתי משוחדיםדוני דארקושליחות קטלנית 1ו2בלק הוק דאוןארבע אחים300מבצע סבתאאהבה קולומביאניתבופורשבעה חטאיםהיוקרהבאטמן מתחילהוסטלסאות' פארק הסרטדז'ה וולהציל את טוראי ראייןמת לחיות 1ו2טרוןאין לי מושג איך זה נקרא בעבריתsmokin' aceslucky number slevinhow highharold and kumar go to white castletransporter 1&2snatchblood diamondfight clubזה אמור להספיק לך לכמה זמן
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר תודה, כמו שאני מכיר את עצמי הרשימה הזאת תספיק לי לשבועיים מקס'. סרטי חובה שעדיין לא צויינו כאן טריינספוטינג לא מכיר, אני אבדוק לאון כנ"ל הניצוץ כנ"ל כלבי אשמורת אני אראה היו ימים באמריקה (אזהרה: ארוך!!!) ארוך זה טוב הבלתי משוחדים לא מכיר, אני אבדוק דוני דארקו יש לי עליו כבר מלא המלצות ויש לי אותו בDVD איזה חודשיים, עכשיו אני אראה שליחות קטלנית 1ו2 לא אהבתי בלק הוק דאון לא אהבתי ארבע אחים לא אהבתי אני אראה300 מבצע סבתא לא אהבתי אהבה קולומביאנית נחמד, סרט שרואים אותו פעם אחת וזהו בופור אני אראה שבעה חטאים כנ"ל היוקרה לא מכיר, אני אבדוק באטמן מתחיל הוא ברשימה למעלה הוסטל כמעט הקאתי בגללו, לא תודה סאות' פארק הסרט לא בשבילי דז'ה וו לא מכיר, אני אבדוק להציל את טוראי ראיין לא אהבתי מת לחיות 1ו2 חמוד, לא מעבר טרון פעם ראשונה שאני בכלל שומע עליו, אני אבדוק אין לי מושג איך זה נקרא בעברית smokin' aces נשמע מוכר, אני אבדוק lucky number slevin כנ"ל how high לא מכיר, אני אבדוק harold and kumar go to white castle לא בשבילי transporter 1&2 יש לי אותו ברשימה למעלה - המשלח snatch לא מכיר, אני אבדוק blood diamond כנ"ל fight club גם ככה תכננתי לראות זה אמור להספיק לך לכמה זמן עריכה: לפני חצי שעה סיימתי לראות את דוני דארקו - סרט מעולה!
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אח שלי גיבור, נולדת אתמול? איך לא ראית את הסרטים שציינת שLO ראית? ואם יותר לי להוסיף אז קצת איכות זרה: 7 צעדים, נמר דרקון, מחול הפגיונות, בלי פחד, לחזור, דבר אליה, הכל אודות אמא, המחנכים - על סרטים צרפתים תוותר כי הם ארוכים ומתפתחים לאט, רק מזל שתמיד השחקניות הן סקסיות בטירוף. אמריקאים: להרוג את ביל 1-2, cube 1 אם אזכר בעוד אז אוסיף
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים מחבר קורה, לא כל סרט שקיים רואים.אני דווקא אוהב סרטים צרפתים, אז ככה שאם יש לך המלצות...7 צעדים - לא מכיר, אני אבדוק.מחול הפיגיונות - לא אהבתי.בלי פחד - לא אהבתי.נמר דרקון - לא אהבתי.לחזור - אני אראה.הכל אודות אמא - לא אהבתי.המחנכים - אני אראה.את קיל ביל ראיתי ואהבתי, רק שכחתי להכניס לרשימה(קצת קשה להיזכר בכל הסרטים שראית אי פעם ואהבת בתוך 5 דקות), את קיוב אני לא סובל - אחד הסרטים הגרועים שראיתי אי פעם.תודה.
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים גבר, אני פורש בשיא, אם לא אהבת את יצירות המופת שהמלצתי לך עליהן אז כנראה שהטעם שלנו שונה. סרטים צרפתיים שלא אהבתי (בלשון המעטה) אבל נחשבים לטובים הם, מחבואים, למינג, כחול, אדום, לבן (דגל צרפת - סדרת המופת של קישלובסקי - אחרי כחול כבר לא הסכמתי לראות את השניים הבאים)- אחחחחחחחחחח אני מתחלחל רק מלהמליץ לך על הסרטים הנ"ל אבל אם זה טעמך אז לך על זה - וכמו שאמרתי השחקניות הצרפתיות הן השחקניות הכי סקסיות
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים המנדולינה של קפטן קורלי.ניקולס קייג' ופנלופה קרוז אם אני לא טועה.סרט מומלץ!
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים אם בניקולה עסקינן אז FACE OFF (אימות חזיתי - ג'ון טרבולטה וניקולס קייג' באחד הסרטים המראים את איכויות ה"שחקן" שלהם. באמצע הסרט כל אחד משחק את השני בצורה כל כך מדוייקת שזה פשוט מדהים), אמריקן ביוטי, בירדי. ועוד: אמריקה X, יורוטריפ, הפריצה לאלקטרז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.