פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר, יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים?קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים חח עוד תארד הזוי.. אתה לא רוצה יתושים סגור את חלון.. או שתשתמש בכל הריסוסים האלה נגד יתושים חח בהצלחה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים יש את הקוטל החשמלי הזה במבצע בהום סנטר, ב40 שקל כמדומני (צורף עם העיתון של סופשבוע)..או לחילופין - אלתוש..הכי טוב - רשתות בבית..
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תגיד תודה שאתה מולה מחשב!שחיתי בבריכה והיה מפוצץ יתושים עד מוותמיליון חרקים הכי מוזרים שיש בכל מקוםפשוט זוועה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים הקוטל הזה לא שווה יש לנו אחד בבית וכבר ניסינו כמה כאלה..שום יתוש לא מת מזה..חח אולי אחד..אנחנו עברנו לרשתות הכי טוב!..
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים תגיד תודה שאתה מולה מחשב!שחיתי בבריכה והיה מפוצץ יתושים עד מוותמיליון חרקים הכי מוזרים שיש בכל מקוםפשוט זוועההלוואי ואחד מהיתושים שעקצך העביר לך איידס
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים הלוואי ואחד מהיתושים שעקצך העביר לך איידס לא להאמין איזה אידיוטים נרשמים לאחרונה לפורום.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים שים רשתות, או סגור חלונות, אח איך באה לי לתת כפה ליתושים שיש לי על המסך, אבל מיצד שני חרם על המסך.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אף אחד לא נרשם לפורום רק בגלל זה:הלוואי ואחד מהיתושים שעקצך העביר לך איידס סביר יותר להניח שהיה לו חשבון בפורום שהושעה מסיבה זו או אחרת (ולפי מה שראיתי, יותר מהסיבה הזאת ופחות מהאחרת...), אז הוא פתח אחד חדש.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אתם משתגעים מיתושים, תראו מה תושבי תל אביב סבלו... הברחשים פשטו עם שחר. רוכבי הדו-גלגליים והולכי הרגל בתל-אביב נתקלו היום (ג') בנחילי חרקים קטנים וטורדניים, שהתעופפו בהמוניהם בכל מקום בעיר ונכנסו לעיניים, לאף ולפה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3389028,00.html
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כפי שאתם רואים יש אובך וגם ייתושים לא חסר' date=' יש לכם פיתרון לבעיית הייתושים?קשה לי לשבת מול המחשב כי כל פעם איזה ייתוש בן זונה בא ועוקץ אותי...[/quote']תגיד אתה רציני? מה הבעיה למצוא לזה פתרון?סגור את החלון, סגור את הדלת ותהרוג אותם.זה יתוש, לא זבוב. יתוש לא זריז וחמקן, הוא ידבק לקיר לא משנה מה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר אוף, כבר הקיר שלי מצופה בדם ייתושים מרוב הטווח שעשיתי להם בשנים האחרונות....אני רוצה איזה עסק שלא ילכלך את הבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.