פורסם 2007 באפריל 1718 שנים טוב אז ככה משעממם לי אז החלטתי לפתוח דיון על איזה סלבס אתם חושבים שעשו סיליקון בחזה? אני יתחיל היום ראיתי תמונה של עדי הימלבלוי ולאכזבתי זה ניראה כאילו היא עשתה סיליקון (אני לא סובל סיליקון ועדי לוהטת) טוב אז יאלה תפציצו מי עשתה ומי לא?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר היא לוהטת אני לא יגיד שלא אבל אני אוהב שומן במקומות האלה (אוף למה למדתי בוינגיט לעזזל -אני לא צריך לדעת דברים כאלה :'()
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לגעת יצא לי רק לא יותר מיזה :'( ואולי תפסיק לדפוק דיונים -הדיון הזה אמור להיות קליל בלי ירידות בכל מיקרה קבלו מיקרה שקשה לדעת- מיצד אחד היא מאוד רזה ככה שחזה גדול זה לא סביר אבל מיצד שני החזה לא כזה גדול מה אתם חושבים?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר עוד תמונה שלה- כרגע אני מאמין שסיליקון כי בפוטושופ למה שיעשו עיגול סימטרי ולא טיבעי שכזה?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ת'ראד מטומטם... קרירין, חשבת אולי שהחזה שלה פשוט מושלם?P: אתם חושבים שהם עשו סיליקון: ד"א ממתי גננים הפכו להיות צלמי פפארצי?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים זה קצת יותר מורכב מרק להסתכל על תמונה אחת ולדעת... תלוי בגודל המקורי תלוי בכמה דחסו תלוי בגיל תלוי במבנה הגוף תלוי בצורה תלוי במיקום תלוי בחזייה (פוש-אפ יכולה להראות כמו סיליקון) תלוי בפוטושופ ובעוד הרבה דברים מה שכן מלגעת זה כבר לא בעיה להבדיל מניסיון... אין כמו נטורל אבל אם אין כלום נאדה גונישט אז עדיף כבר שיהיה מלכותי הנה דוגמה ל 100% סיליקון ולא רק בחזה
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אחחחח עדי הימלבלוי...ולשאלה-אני מעדיף סיליקון,כי מה לעשות ל95 אחוז מהנשים יש חזה מכוער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.