פורסם 2007 באפריל 1718 שנים היי,השיעורים הם בני 4-5 שעות שאני רוצה לשמוע אחרי השיעור , על כן אני מעוניין לרכוש מכשיר הקלטה **איכותי** על מנת שאוכל להוריד את השיעורים למחשב ולהאזין להם במידת הצורך שוב.המכשיר צריך להיות קטן ובעל יכולת קליטת קול טובה.אני יושב בשורה ראשונה אז המרחק לא משחק כאן משתנה היות ואני די קרוב למרצהתודה מראש,
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לך לאופיס דיפו או לקרביץ ותקח את מה שיש...אין לי מושג בדברים כאלה...אז אל תענה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר לך לאופיס דיפו או לקרביץ ותקח את מה שיש...אין לי מושג בדברים כאלה...טמבל ,השאלה לא הייתה מופנית אליך , אלא רק לאנשים בעלי ידע ונסיון עם מכשירים מסוג זה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים http://zap.co.il/models.asp?sekey=%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94&sog=E-Recorder
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים התגובות שם ממילא לא שוות כלום, אני לא מבין בטייפ מנהלים אבל היה לי חשוב להבהיר זאת.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים נקבה , תעשי טובה תסתמי ת'פה ותחזרי למטבח בואנה אם הייתי מנהל פה הייתי נותן לך באן לצמיתות.. תרגיע כמה אתה מקלל.. ראיתי אותך בעוד תארד מקלל.. חוצפן. הלוואי ואחד מהיתושים שעקצך העביר לך איידס
פורסם 2007 באפריל 1818 שנים נקבה , תעשי טובה תסתמי ת'פה ותחזרי למטבחחתיכת אידיוט שובניסט מתנשא, תסתום את הזבל הזה שאתה קורא לו פה - ואל תדבר אליי ככה יא חתיכת בן זונה מסריח.אתה רואה? ככה מקללים. אידיוט.רוצים? תעיפו אותי מפה - גם ככה רוב האנשים שמגיבים אליי פה הם מפגרים שובניסטים שחושבים שבגלל שאני "נקבה" אני לא יכולה להגיב פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.