עבור לתוכן

מישהו יכול להגיד לי מזה טלוויזית HD?

Featured Replies

פורסם

??? :bash: :bash: :jump:

פורסם

HD=High-Definition

פורסם

בעיקרון זה אומר שהטלוויזיה שלך תומכת בשידורים עם איכות תמונה יותר חדה וברורה

פורסם

תוכניות ב-HD אמור ליכנס לארץ רק עוד כשנה

ורק אז טלוויזיות HD יהיו טובות באמת...

בארה"ב כבר כל חברה גדולה משודרת ב-HD

כמו : abc , fox ,fx ורבות אחרות

פורסם

וכמובן שזה יכנס זה יעלה הון וכך רק מעטים (בהתחלה לפחות) יהנו מזה..

היתי אומר שיש לנו עוד זמן לא מועט עד שיהיה אפשרי לאנשים מן השורה להנות מ-HD

פורסם

נכון שיש עוד שנה אבל אני כבר מחכה.

כבר התכוננו בבית עם פלאזמה תומכת HD.

פורסם

בגדול איכות שידור של HD יכולה להגיע לפי 10 מאיכות סרטי DVD שיש לך (גם לרוב השידורים הם מסך רחב ולא רגיל כמו שיש היום, אבל זה לא קשור ישירות). אפשר או לקנות מדיות עם סרטים כאלו בטכנולגיית BLU-RAY / HD-DVD כיום, או להמתין לשידורי HD (עוד שנה ? נשמע לי אופטימי) או להוריד "תוכן" כזה מהאינטרנט :)

פורסם

מי לעזאזל מחכה?

כבר 4 חודשים שאני מוריד תכני HD בשביל לראות על טלויזית ה LCD שלי.

פורסם

^^

דיברנו בצורה חוקית

אבל אתה לא מחדש לאף אחד (ורק 4 חודשים ? )

פורסם

אכן, אין ספק, במיוחד במסכי LCD טובים, לראות סדרות טלוויזיה לא באופן HD זה פשוט פשע, רואים כל מני ארטיפקטים וריבועים על המסך. סדרה ב HD ממש נראית כמו סרט קולנוע :)

פורסם

לא צריך להגזים, שידורי HD הם אמנם יותר איכותיים מ-DVD ודי בהרבה אבל לא פי 10...

הרזולוציה גדולה יותר כמובן אבל לא בכ"כ הרבה, סה"כ כמות המידע שעוברת היא פי בערך 2 מב-DVD ואולי אף פחות.

מה שכן, גם אני התחלתי לאחרונה לראות תכנים ב-HD אחרי שראיתי הדגמה מדהימה בחו"ל ואני חייב לציין שקצת קשה לי עכשיו לראות באיכות רגילה אחרי שמתרגלים, אני מאוד מקווה ששידורים כאלה אכן יכנסו לארץ כמה שיותר מהר ושבעקבות כך אולי גם מחירי הטלויזיות התומאות ירדו למחירים שפויים.

פורסם

1920*1080/720/576 = 5

צודק... רק פי 5 (כמות המידע תלויה בסוג הדחיסה).

פורסם

זאת ממש לא הדרך הנכונה לחשב את ההבדלים בכמות המידע. מה שמשפיע הוא אך ורק איכות הדחיסה (הביטרייט) של השידור.

הרזולוציה הגבוהה היא אמנם גורם לכך שצריך יותר ביטרייט כדי לשמור על תמונה איכותית אבל כעיקרון אין שום מניעה לשדר עם אותה כמות מידע של שידור רגיל.

פורסם

ברור, רק כדאי להגדיל אותו אם אתה לא רוצה לראות סודוקו על המסך. בכל מקרה, ב HD יש לך או MPEG2 כמו ה DVD הישנים (ואז מן הסתם צריך ה-ר-ב-ה יותר מידע להגיע לאיכות טובה) ו את ה H264/VC1 שדוחסים טוב יותר (וגם לוקחים יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים