פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ואיך המשפטים האלו קשורים לציטוט?זה קורה פעם בחודשיים שאני בא ביום שישי בשביל להשלים מבחן או בשביל תגבור במיקצוע מסויים.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מי שלומד ביום שישי יכול לנחם את עצמו כמה שהוא רוצה עם כל המשפטים האלה של "אתה לומד כל יום עד מאוחר", אבל זה פשוט הרבה יותר נוח לא ללמוד בימי שישי. שלוש שנים לא למדתי בימי שישי והשנה אני כן, אז אז אני יכול להגיד מניסיון שזה הרבה יותר טוב לא ללמוד בימי שישי...
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אני גם לא לומד בשישי כאילו חוץ מתיגבור בתנך שזה מ11 עד 1 שזה סבבה לגמרי זה ממש כיף לאלימוד בשישי
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים יש איזה מידע על יום ראשון? יש לי מתכונת :-\ ועוד רוצים לעשות לי תגבור במדעי המחשב אחרי המתכונת :s05:
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים ^^ גם אם תהיה שביתה, מתכונות ותגבורים כרגיל... ד"א, התגבור בהיסטוריה שתכננתי להבריז ממנו היום התבטל, ואף אחד לא ידע אז הם באו לבצפר
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים חחח אצלי, באמצע היום הגיעו כמה מארגון המורים, וכל המורים בבצפר התחילו לברוח ולהתחבא בחדרים זה היה כל כך מצחיק... ובסוף גם ביטלו את שאר התגבורים שהיו צריכים ליהיות היום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.