עבור לתוכן

מחר (חמישי) מה קורה? מעמוד 4..

Featured Replies

פורסם

אוקיי ואם ישלך מושג מה אם המיבחנים?

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק, גם אני עושה את זה לפעמים.

במיוחד שמדובר בחזרה, אני לוקח את הרגלים שלי ומסתלק כל עוד נפשי בי.

למידה בבית היא הרבה יותר יעילה מאשר בבית ספר.

השאלה היא האם יש לך את התחת לשבת וללמוד?

אני לא יכול להגיד שאני חרשן, או שאני ממש משקיע בלימודים. זה פשוט בא לי מאוד בקלות ואני מוציא ציונים גבוההים מאוד גם בלי להתאמץ.

היסטוריה זה מקצוע שדורש מסה גדולה יחסית של חומר, אז הטריק של לא ללמוד לא ממש עובד לי, וברגע שאני מחליט שאני לומד אני פשוט לומד עד שאני מסיים את מה שאני צריך (עשיתי לי חלוקה יומית\שבועית לכל החומר של הבגרות).

יש לי גם בעייה קטנה בלהקשיב בשיעורים. זאת לא הפרעת קשב וריכוז, זאת הפרעת שיעמום. אחרי שאני מבין את החומר אני מצפה לרוץ הלאה, אבל בכיתה זה פשוט חוזר על עצמו וזה מרגיש מאוד סזיפי - הרבה עבודה בלי תועלת. בבית אני יכול ללמוד בקצב שלי, ואני לא תלוי באף אחד אחר (+ יש לי מוזיקה, שזה תמיד כיף).

ד"א, סביר להניח שאת החומר שהם ילמדו מחר סיימתי כבר לפני כמה שבועות, אז אני לא דואג...

פורסם

אני לא יכול להגיד שאני חרשן, או שאני ממש משקיע בלימודים. זה פשוט בא לי מאוד בקלות ואני מוציא ציונים גבוההים מאוד גם בלי להתאמץ.

היסטוריה זה מקצוע שדורש מסה גדולה יחסית של חומר, אז הטריק של לא ללמוד לא ממש עובד לי, וברגע שאני מחליט שאני לומד אני פשוט לומד עד שאני מסיים את מה שאני צריך (עשיתי לי חלוקה יומית\שבועית לכל החומר של הבגרות).

יש לי גם בעייה קטנה בלהקשיב בשיעורים. זאת לא הפרעת קשב וריכוז, זאת הפרעת שיעמום. אחרי שאני מבין את החומר אני מצפה לרוץ הלאה, אבל בכיתה זה פשוט חוזר על עצמו וזה מרגיש מאוד סזיפי - הרבה עבודה בלי תועלת. בבית אני יכול ללמוד בקצב שלי, ואני לא תלוי באף אחד אחר (+ יש לי מוזיקה, שזה תמיד כיף).

ד"א, סביר להניח שאת החומר שהם ילמדו מחר סיימתי כבר לפני כמה שבועות, אז אני לא דואג...

איך אני אוהב את הילדים שמתלהבים מעצמם ומשחקים אותה הכי חכמים בפורומים

פורסם

שיטה טובה... יפה אם אתה מצליח ככה... גם אני סובל מבעיית ה "הבנתי בוא נמשיך הלאה זה כבר משעמם..." במשך שיעורים שלמים ועוד תחשוב מה זה עם מורה שיש לה בעיה היא לא גומרת................. משפטים... חחחח

פורסם

ברוב המקצועות זה עובד, אבל מדי פעם יש נפילות.

היסטוריה אני לומד כל יום בבית, ולשון גם דיי הרבה (אני פשוט לא הבנתי את זה עד לא מזמן :kopfpatsch:).

ובקשר למורה שלך - חחח

פורסם

מצטער על התגובה מקודם הייתי קצת עצבני,האמת גם אצלי זה ככה ותמיד היה חוץ מבהסטוריה כמוך שפשוט חייבים ללמוד ואני לא מסוגל ללמוד אז אני מסתפק ב 80 בערך בתעודה בהסטוריה ויש לנו מורה ממש קשה אבל קורעת מצחוק ציטוטים: "אני אף פעם לא נכנסת לדפיקה אלא אם כן אני אהנה ממנה"

פורסם

It's all good :xyxthumbs:

פורסם

מה עם שביתה מחר?

פורסם

השבתת בתיה''ס העל יסודיים של רשת עמל ורשת אורט, 20.4.07

אני אורט חח

פורסם

מחר?

למי יש לימודים מחר?

אני כבר 4 שנים לא לומד בימי שישי, ניראה לי מוזר...

דרך אגב, לא רק שהיה היום שביתה והלכנו לבית ספר, אלא גם עשינו מתכונת במתמטיקה (והיא הייתה קשה בטרוף - 007), ואחרי המתכונת המשכנו ללמוד עד ארבע!

בזיון מה שהולך בבית ספר שלי.

פורסם

מחר?

למי יש לימודים מחר?

אני כבר 4 שנים לא לומד בימי שישי, ניראה לי מוזר...

דרך אגב, לא רק שהיה היום שביתה והלכנו לבית ספר, אלא גם עשינו מתכונת במתמטיקה (והיא הייתה קשה בטרוף - 007), ואחרי המתכונת המשכנו ללמוד עד ארבע!

בזיון מה שהולך בבית ספר שלי.

כבר 12 שנים אני לא לומד בימי שישי!.

פורסם

אתה לא לומד יום שישי אבל ה4 שעות האלה מתפזרות לך בשאר הימים ::)

ביום א' יש לי 8 שעות וזה ה MAX

ביום ד' 4 שעות :lol:

פורסם

אתה לא לומד יום שישי אבל ה4 שעות האלה מתפזרות לך בשאר הימים ::)

ה-4 שעות האלו שמתפזרות במשך השבוע לא משנות כלום, אז אני גומר ב-6 במקום ב-5....

זה לא מה שיהרוג אותי.

אבל לעומת זאת, יום שישי פנוי להשלמת מבחנים, או לתיגבורים, ככה שזה עדיף בהרבה.

פורסם

הלוואי עליי יום שישי יום חופשי... אצלנו לומדים עד 2 ביום שישי.... :'( :'( דיכאון

רגע אז מחר אין שביתה כללית בבתי הספר הא?

פורסם

אבל לעומת זאת, יום שישי פנוי להשלמת מבחנים, או לתיגבורים, ככה שזה עדיף בהרבה.

אז אני יכול להגיד ששעה 5 ביום ד' שלי פנויה

ועוד אני לא צריך להגיע לביהס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים