פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר איזה בצפר מ*דיין יש לי. המורה שלי עכשיו התקשר אמרה שהבצפר הפך כל את המערכת לשעורי תגבור, ככה שיהיה בצפר מחר גם אם תמשיך השביתה..מילא היו מורידים שעורים ודברים כאלה, אבל כלום כל המערכת נשארת אותו דבר אבל קוראים לזה תגבור =\טוב שנשאר עוד שבוע וחצי ללימודים D=
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ואצלי לפי אתר בית ספר יש לימודים רגילים מה זה הדבר הזה?רשום שהשביתה לא תתקיים מחר
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים עכשיו ניכנסתי למבזקים של NRG והיה שם את זה ארגון המורים: הלימודים בכיתות ז' עד יב' יתקיימו מחר כסדרםבארגון המורים מציינים כי מחר יתקיימו הלימודים בכיתות ז'-יב' כרגיל.במשרד החינוך טענים כי למרות הצהרות ארגון המורים על השבתה כללית בלימודים היום, במרבית בתי הספר התיכוניים הסתיימה פעילות ההכנה לבגרות כסדרם. הינה של YNEThttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388962,00.html
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לפי YNET,זה לא סוף השביתות!"למרות שמחר יתקיימו לימודים, לא מדובר בסוף השביתה - מבטיחים המורים. על-פי הסכם עם בית הדין מלפני כחודש חוייבו המורים להודיע בכל יום עד השעה 10:00 האם הם משביתים את הלימודים למחרת. מאחר שנציגי הארגון שהו בדיון בבית הדין הארצי לעבודה בירושלים עד לאחר חצות הם לא גיבשו החלטה בנושא השבתת הלימודים ביום רביעי."
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים השכבה שלי בפולין אז החופשה שלי ממשיכה עד שבוע הבא ;D טמבל למה לא יצאת? אתה מפסיד!!! ולכל השאר.. מחר אין שביתה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.