עבור לתוכן

מחר (חמישי) מה קורה? מעמוד 4..

Featured Replies

פורסם

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

אצלינו אין לימודים(בטכניון) וגם יש הפגנה בירושלים בואו בהמונכם

פורסם

שים לב, מבקש צווי מניעה, לא הוציא. אני מניח שהתשובה תיוודע לכולנו מאוחר יותר היום, לקראת הערב.

פורסם
כזכור, הושהתה השביתה למשך יומיים בשל אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה. מחר לא יתקיימו הלימודים בחטיבות העליונות מכיתות ז'-י"ב בכל רחבי הארץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3388487,00.html

פורסם

שים לב, מבקש צווי מניעה, לא הוציא. אני מניח שהתשובה תיוודע לכולנו מאוחר יותר היום, לקראת הערב.

צריך שוב להתעורר בשש :-X

פורסם

חח גם אם יש גם אם אין אני לא הולך לביתספר כי אני לא רוצה לצאת לטיול שנתי אז אני ישאר בבית ויש עוד חבר אחד שלי מהכיתה שלא יוצא :P

פורסם

חח גם אם יש גם אם אין אני לא הולך לביתספר כי אני לא רוצה לצאת לטיול שנתי אז אני ישאר בבית ויש עוד חבר אחד שלי מהכיתה שלא יוצא :P

למה אתה לא יוצא לטיול שנתי?

זה ככה בכל הטיולים? באיזה כיתה אתה?

* איזה חקירה... :silly:

זה באמת חבל לא ללכת לטיולים שנתיים, זה הדבר הכי חווייתי שיכול להיות בבית ספר, ומי שלא הולך מפסיד.

אני עכשיו ביב', כבר היה לנו טיול שנתי, ולא הייתי מתנגד לעוד אחד (ת'אמת, הייתי ממש רוצה עוד אחד).

עריכה: לגבי השביתה, אצלנו, גם אם תהיה שביתה ביום רביעי חמישי, עדיין נלמד כהכנה לבגרויות/מתכונות.

פורסם

אצלנו המורה להסטוריה אמרה היום שאם תהיה שביתה (אנחנו כיתה י)ביום רביעי אז היא רוצה לקיים שיעור על גג של אחד התלמידים/תלמידות :lol:

פורסם

גם אצלנו זה היה במתמטיקה אבל איזה תלמיד מטומטם :bash::s07::kopfpatsch: השטנקר עליה ומעכשיו היא לא מסכימה..... :pissed:

מסקנה: אנחנו :s07:

פורסם

סגור שיש מחר שביתה ??

פורסם

חבל שבית-הדין לעבודה לא מפרסם את הפסיקה עכשיו.

אם יש לי שביתה אני מסיים לימודים ב-12, אם אין לימודים אני צריך עכשיו לעשות עבודה, וגם להכין את עצמי לבגרות בע"פ באנגלית (לפחות אני אגמור ב-1).

פורסם

יש שביתה בסוף או אין?

פורסם

יש שביתה בסוף או אין?

עוד לא יודעים...

אם בית הדין לעבודה אוסר את השביתה, אז אולי לא תיהיה (לפי דעתי הם גם יכולים לשבות למרות פסיקה זו).

אם בית הדין לעבודה דוחה את משרד החינוך, אז יש שביתה עד להודעה חדשה.

פורסם

יש או אין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים