עבור לתוכן

מישהו ראה את הסרט "הסוד"?

Featured Replies

פורסם

אה? גיגלת מחשבה מצאת את המשפט הזה והחלטת לשים אותו כאן כדי להיראות חכם? אתה מבין שאתה צריך ממש להבין משפטים כדי שלא בטעות תשים משפט עם מילה אחת שקשורה לנושא אבל המשפט עצמו לא קשור בכלל לנושא? :kopfpatsch:

פורסם

כתבת את כול זה כדי להראות מגניב וצודק על גבי הפורום? גם שאלה...

לגבי מחלת הסרטן... כמישהו שדיי קשור לנושא, אני מאמין שהמחשבה החיוביות עזרה לאנשים לצאת מסרטן, ובמקרים אחדים אם הם לא היו חושבים חיוביות הם היו מתים...

אתה זה שמפעיל את המנגנון של עצמך... אם אין לך בשביל מה לחיות המנגנון שלך ישתך איתך פחות פעולה(וזה מוכח מדעית).

"ושאסור להסתכל על אנשים שמנים כי זה יגרום לכם לחשוב על זה ולעלות במשקל"

תשמע אחי, אם זה מה שהבנת ממה שהם אמרו שם... אז באסה לך שאתה מבין דברים בזוית שכזו :)

פורסם
  • מחבר

אה? גיגלת מחשבה מצאת את המשפט הזה והחלטת לשים אותו כאן כדי להיראות חכם? אתה מבין שאתה צריך ממש להבין משפטים כדי שלא בטעות תשים משפט עם מילה אחת שקשורה לנושא אבל המשפט עצמו לא קשור בכלל לנושא? :kopfpatsch:

כנראה שזה בתגובה ל :screwy: על כותב המאמר שהבאתה כי אתה מזדהה עם מה שהוא כתב שם

אז אני מתנצל אם פגעתי בך או בכל אלו שמסכימים איתו.

אני שם לב איך אנשים בוחרים לראות ולהתמקד בדברים אחרים לגמרי ממה שאני ראיתי בסרט

אין לי הסבר לזה וכנראה שאם היה לי הוא בטח היה מעצבן אותכם עוד יותר.

בכל מקרה אני מכבד את כולם ושמח שיש אנשים שראו הפנימו ומיישמים כמוני.

שיהיה אחלה שבוע לכולם. :)

פורסם

:lol: :lol: :lol:

האמת היא שראיתי חלקים מהסרט הזה בזמן שאמא שלי הכריחה אותי להוריד אותו (אחרי שחברה שלה התלהבה מהסרט),

בכל מקרה, אני מתאר לעצמי שיש היגיון פה ושם בחלק מהדברים, אבל הם מציגים את זה בצורה מאוד מאוד לא אמינה וקיצונית לדעתי, במיוחד הבן אדם הזה שלוקח כל חודש את החשבונות שלו מהדואר, מוחק עם עט את הסכום וכותב סכום חדש, זה גלגל אותי על הרצפה מצחוק, במיוחד איך שהוא מתגאה בזה...

בכל אופן, לאדע אם להאמין להכל שם או רק לחלק, בסה"כ יש בעולם יותר מידי דברים הזויים שלא ברורים לנו ובכל זאת הם באמת קורים,

אבל ללכת כל כך רחוק ולחיות באשליות במשך 30 שנה בשביל שבסופו של דבר בטעות ובלי שום קשר יקרה איזה משהו קטן ואז נצעק "הינה!!!!!! זה עבד!!!!!!", נשמע לי קצת הזוי...

פורסם

הלינק שהבאת לא עובד לי... לא נפתח שום סרט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים