עבור לתוכן

מישהו ראה את הסרט "הסוד"?

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרט היום . כל מה שאומרים שם נשמע הגיוני לחלוטין .

כלומר תמיד ידעתי את זה , אבל אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות או

הבנתי שבאמת אפשר ליצור שפע מכול הבחינות אם מיישמים את "הסוד" (כביכול)

כדרך חשיבה . מי שראה מבין על מה אני מדבר , ומי שלא אני ממליץ בחום .

חוויה רוחנית מרעננת שאינה עומדת בסתירה עם המדע.

לינק לסרט : http://www.hasod.co.il/hasod.htm

פורסם

:xyxthumbs:

כול מה שנאמר שם נכון ב100%(טוב, לא ב100%... היו כמה משפטים שלא הסכמתי איתם, אבל הרעיון הבסיסי הוא מוחלט).

לדעתי, לראות את הסרט ולא ליישם אותו בחיים האמיתיים זה פשוט בזבוז של זמן - חבל.

אני אישית חיי ככה כבר כמה חודשים(עד לפני שראיתי את הסרט, מדיטציות על אסיד בהחלט מכוונות לאותו הכיוון, אם לתת להם. אבל מה שכן, הסרט עצמו פשוט שם והגדיר את מחשבותי לפיסה אחת של עובדתיות שדירבנה אותיעוד יותר חזק להמשיך עם הקטע הזה הלאה) ואני פשוט רואה איך דברים מסביבי משתנים(דרך השינוי הפנימי שלי עצמי). קיצר מומלץ ראות, אך עוד יותר מומלץ להפנים ולהתחיל ליישם...

:)

Pink Floyd - Marooned

פורסם

סרט מדהים ! ניחשתי שזה ככה סדרך כלל שבדרך כלל צריך לחשוב חיובית וכל אבל בחיים לא ידעתי שאתה יכול לשנות הכל מסביבך לבנות לך יקום משלך כפי שאתה רוצה ... [טלוי במחשבות רעות או טובות...]

[חחח מזכיר לי קצת את מטריקס , remember you don't believe in fate bullshit,you control your life ... ]

פורסם

אני אומר ככה, תחשוב טוב היה טוב, אבל אל תחשוב היה לי מליון דולר ותקבל אותם, תצטרך גם לפעול פיזית למען זה לא? והמחשבה בעצם עוזרת לך, מקדמת אותך, ומחזקת אותך ברגעי משבר

פורסם

ראיתי אותו מההתחלה ועד הסוף ואני חייב לומר שגיבוב כזה של שטויות בחיים שלי לא ראיתי :kopfpatsch:

פורסם

^ מאמר מצויין וקולע לחלוטין, הוא פשוט הוציא לי את המילים מהמקלדת ... ממליץ לכולם לקרוא אותו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ למי שקרא את המאמר לקרוא גם את התגובות למאמר שנכתבו ע"י אנשים שראו

את הסרט ולא להקשיב לדעה של בן אדם אחד :screwy: שכנראה שבזמן כתיבת המאמר עבר עליו יום קשה.

הסרט הזה הוא פשוט מתנה בשבילי,עברו רק שבועיים מאז שראיתי אותו בפעם הראשונה וכבר קורים

לי דברים חיוביים ואני מקווה שזה רק ההתחלה.

פורסם

חחחח... תשמעו, זה ברור שהסרט עשוי בצורה כזאת שתגרום לכמה שיותר אנשים להאמין בו(ובמיוחד לאנשים הטיפשים מבינינו).

אבל הבסיס עצמו הוא נכון ביותר ועובד טוב מאוד... כול מי שבאמת ירבוץ על הספה ויחשוב חיובי לגבי המשקל שלו(במקום לעשות משהו לגבי עצמו) פספס את מטרת הסרט לגמריי... כותב המאמר(הפסימי) הזה מתייחס לדברים הכי שוליים שאפשר להתייחס אליהם רק כדי להוכיח את נקודתו, לגרום לעצמו להרגיש טוב יותר ועוד כמה דברים...

ובקצרה... העולם מחולק ל2 סוגים של אנשים(ולמאות סוגים של 2 סוגים, כמו שתמיד אומרים), אופטימיים ופסימיים.

פסימיים הם צרי דעה שתמיד יבקרו את האופטימיים וינסו לשלול חיוביות בכדי להצדיק את האומללות שלהם(ואפילו יגידו שהם אופטימיים אבל סתם חושבים בצורה "רציונלית", ואופטימיים שזורמים עם החיים בראש פתוח...

הכי טוב להסתכל על דברים מכול הזויות, בלי מושפעות אישית וסביבתית, ורק אז להחליט...

Boards Of Canada - Triangles & Rhombuses

פורסם

ראיתי את 2 הדקות הראשונות וזה נראה לי כ"כ דבילי (אפילו לפני שהגיעו לאיזושהי פואנטה) שהחלטתי שיש לי דברים יותר מעניינים לעשות (לנקות את החול לחתולה, אם אתם מוכרחים לדעת).

זה כנראה מאוד נכון שמחשבות חיוביות הן מועילות, אבל מכאן ועד לזה שהן גורמות ישירות להתגשמות שלהן - נו, באמת.

אגב, גם יובל דרור כתב על זה.

פורסם

האמת שבתור מישהו שחווה טרגדיות אישיות מה שיותר מפריע לי זאת היומרנות של האנשים החצופים האלה לומר לי שעצם הכל באשמתי, כי חשבתי על זה :screwy:

פורסם

"זה כנראה מאוד נכון שמחשבות חיוביות הן מועילות, אבל מכאן ועד לזה שהן גורמות ישירות להתגשמות שלהן - נו, באמת"

הן כן, במידה מסויימת... השאלה היא עד כמה רחוק אתה מרשה לעצמך להגיע עם זה... יש משפט יפה שאומר: "At the moment of commitment, the universe conspires to assist you"

"האמת שבתור מישהו שחווה טרגדיות אישיות מה שיותר מפריע לי זאת היומרנות של האנשים החצופים האלה לומר לי שעצם הכל באשמתי, כי חשבתי על זה"

אז לא הבנת את הנקודה.

גם אני בןאדם שעבר מלא טרגדיות אישיות... שנים של סמים, מחלות, חברויות שנאבדו, קפיצה ממקום למקום... לא נפרט.

הטרגדיות האישיות הם דברים שקורים ויקרו... הבחירה שלך טמונה בצורה שאתה מקבל אותן, מה אתה מפיק מהן ואיך הן משפיעות עליך... ומהבחירות האלה אתה יכול לשנות דברים ב180 מעלות, למרות שעכשיו יכול להיות שזה לא נראה לך ככה...

פורסם

אני חושב שאתה לא הבנת את הנקודה , הם אומרים שם בבירור שכל מה שקורה לבן אדם בחיים זה בגלל שהוא חשב על זה והזמין את זה

האנשים האלה טוענים שאפשר לרפא סרטן בעזרת מחשבות חיוביות וסרטים קומיים , ושאסור להסתכל על אנשים שמנים כי זה יגרום לכם לחשוב על זה ולעלות במשקל

בקיצור, מי שמאמין בזה, צר לי עליו, אין לי יותר מה להוסיף ... :screwy:

פורסם

חח נראה לי קיבלתם תרושם שאני מאמין בזה, אני לא מאמין בזה, אני אומר שיש לעבוד למען הדברים שאתה רוצה, זה לא לשבת כול היום בבית לגרבץ ולחשוב על מליון דולר ולתקבל אותם, המחשבה טובה ברגעי משבר, לחזק אותך לקראת המטרה, אבל במציאות מה שקובע זה המעשים.

פורסם
  • מחבר

"סוף מעשה מחשבה תחילה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים