עבור לתוכן

הונג קונג, מה לקנות...סלולארי חדש אולי?

Featured Replies

פורסם

מההה ה N93I יותר טוב מה N95?!?!?! WTFFFFFF מה אין בN95 שיש בN93I??!?!?!?! N95 יש בו הכל + מצלמה 5 מגה + כניסת אוזניות רגילה של 3.5ממ + מסך ענק + WIFI +BT 2.0 + פוזה אחושרמוטה.... מה עוד צריך לבקש ממכשיר סלולרי בארצנו הקטנטנה?!?!?!? אני ראיתי תN93I והוא לא כזה מרשים... הN95 יספיק לך ל5-6 השנים הבאות ללא צורך בשדרוג מכשיר בעל יכולות מעולות ביותר שיא הטכנולוגיה שקיימת כיום בפלאפונים הנורמליים... ד"א יש בו אופצייה להפעלה עם כל הדורות 2.5 2 ושלושת רבעי דור 3 דור 3 וחצי וכל אלה... אתה בחור איזה דור להפעיל..... כלומר באיזה סוג תקשורת להשתמש... שזה דיי שימושי למטיילים... עוד משו מאודדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדד מגניב שאני אהבתי זה כל הקטע עם החיבור לטלויזיה... שאם אני לא טועה זה בחיבור בננה רגיל כלומר TV OUT ממש כמו בכ. מסך... אתה יכול לצפות בסרטוני הוידאו שצילמת נראה לי, בטוח שאתה יכול לצפות בתמונות... זה באמת יכולת מאוד מהנה שלא קיימת בכל כך הרבה מכשירים כיום.... מכשיר מאוד מומלץ אם יש כסף... 800$ אמרו פה? 800$ * 4 = 3250~... שמע זה המחיר שלו... הוא מציע לך בעצם את כל התכונות הקיימות במכשירים סלולריים... אם אתה רוצה ללכת על משו יותר זול תחפש משהו אחר שהוא לא NOKIA....

אני במקומך הייתי בכלל מביא איזה SMART PHONE ב600-700$ משו עצבני של ASUS תחפש ותלמד טיפה עליהם מה שהכי חשוב במכשירים האלה זה הפונקציות כמה שיותר יותר טוב והאיכות תקשורת כלומר תחפש ביקורות אם תמצא שבאמת המכשיר בסדר גמור ואין לו בעיות קליטה וכו'...

עוד אפשרות שלדעתי אי אפשר להתעלם ממנה היא כמובן ה - - - - - * שטיח אדום* - - - - - - (פוזה טוטאל...) IPHONE... אין לי ניסיון איתו אבל אני מאמין שהוא מכשיר דיי טוב אין לי מושג כמה הוא עולה אבל אני מבטיח לך שיותר פוזה מהמכשיר הזה אין... חחחחחחחחחח כל המוצרים של APPLE זה פוזה נטו לדעתי והמכשיר הזה עושה תעבודה.... ממשיך את הIPOD חחח בקיצור גם אפשרות קימת רק רציתי להזכיר למקרה ששכחתם..

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות

בקשר לאיפון שממש הדליק אותי הוא פשוט לא יצא עוד ככה שאין לי אפשרות לקנות אותו

דגמי נוקיה השונים מושכים מאוד אבל ברובם אין WIFI ובאלו שיש הם בגודל של מקרר ממוצא ועולים יותר מדיי

הדבר הכי חשוב לי זה הWIFI ואפשרות גלישה אמיתית מכל מקום

אם אתם יודעים על עוד סלולארים שיש להם WIFI לא מחברת נוקיה אז שתפו אותי

מה שכן אני יותר ויותר חושב בכיוון של מחשב כף יד שנותן לי כל מה שהנוקיה הכי מתקדם נותן לי ועוד יותר אני גם יודע שיש היום מחשבים דיקים וקלים שנותנים הכל סלולארי, GPS, WIFI, BT, והכל בחבבילה ממש קטנה אז אני חושב למ לא ללכת בכיוון הזה מה הבדל בין זה לסלולארי ממש מתקדם?

פורסם

N93i המכשיר הכי חזק היום בשוק...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין במה ה93 יותר טוב מה95?

פורסם

גם אני לא...

פורסם

רק בזום האופטי, חוץ מזה כלום.

פורסם
  • מחבר

אחי יש מצב אתה אומר לי איפה נמצא הקניון הזה בהונג קונג?

נראה לי אני הולך בסוף על ה95

רציתי לדעת לאיזה סלולארי עם סימביין יש מעבד הכי חזק והכי מהיר כי אני רוצה להפעיל עליו אמולטורים והבנתי שזה דורש לא מעט מהמעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים