פורסם 2007 באפריל 1418 שנים היי כולםאחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץאני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדשכבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץהבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם...חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידיתואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שליאני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזהפה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי מה לקנות ד"א אין תקציב מוגדראתם גם מוזמנים להציאה עוד דברים אלקטרונים שאפשר לקנות שם שאין בארץ או שפשוט יותר מדיי יקר בארצנו... וכן שם יש הכל!תודה רבה
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים סלולרי טוב?תקנה איזה N73 או K800.חחח הוא בחו"ל וזה מה שאתה מציע לו ?יש הרבה יותר מתקדמים משני אלה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר ברור לי שיש יותר מתקדמים משני אלו, אפילו לשני אלו יש את הדגמים המתקדמים שלהם הN93I והK810מה שממש היתי רוצה זה שהנייד יהיה עם מצלמה ממש טובה ושיהיה לו יכולת אינטרנט אמיתית שאני יוכל לגלוש באתרים ובאימייל שלי בכל מקום עם WIFIיהיה נחמד אם הוא יתמוך במשחקים כמו הW800 שאני יכול להוריד לו מאות משחקים שוניםעוד משהו שממש יהיה טוב בשבילי זה פנס כמו שיש בW800 זה אחד הדברים השימושיםתודה שוב
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים תקנה פלאפון רק עם WIFIלגבי מוצרי מחשב, כשאני הייתי שם מצאתי קניון אחד שהיה יחסית זול יותר מהשאר, הוא היה ליד תחנת רכבת תחתית כולשהיא...כשאני יחזור היום הביתה אני יעלה תמונה של HK ויזכר איפה זה בדיוקלא הייתי מפחד מזיופים שם כול כךיש לך איפה להתאכסן שם?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מחבר תקנה פלאפון רק עם WIFIלגבי מוצרי מחשב, כשאני הייתי שם מצאתי קניון אחד שהיה יחסית זול יותר מהשאר, הוא היה ליד תחנת רכבת תחתית כולשהיא...כשאני יחזור היום הביתה אני יעלה תמונה של HK ויזכר איפה זה בדיוקלא הייתי מפחד מזיופים שם כול כךיש לך איפה להתאכסן שם?דבר ראשון לא אין לי איפה להתאכסן שם ותודה רבה שהזכרת לי לברר בקשר לזהאם יש לך איזה מקום טוב וזול אני ישמח לשמוע גם אני ישמח לשמוע איפה נמצא הקניון הזהבקשר לנייד אני לא מצאתי אחד שהוא גם קטן ודק יחסית וגם עם WIFI ככה שאם ידוע לך משהו בסגנון אתה מוזמן לספר ליחשבתי אולי להביא גם מצלמה משם (ממש בא לי על האולימפוס החדשה הזו שאפשר לצלול איתה ה710 נראה לי)תודה רבה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני הייתי הולך על N93/95 (תלוי בתקציב שלך, כמובן) או הW900 החדש (אני לא סגור על זה שהוא יצא). אם אתה מחפש משהו פשוט יותר לך על הN73 או הK800, שהם מכשירים די זהים - בעיצוב, וגם בפונקציות - מצלמת 3.2MP, נגן MP3 טוב וכו'.. ההבדל היחיד בין הSE לנוקיה הוא הסימביאן (יש כאלה שיקראו לזה חסרון).
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אם יש לך תקציב גדול (700$+) אז אפשר לקנות את הN95 ב800$. גם N93I ב700$ או N93 ב600$ זה אפשרויות מעולות! יש גם את הN92 ב800$ אך הוא פחות מומלץ מבחינת מחיר/תמורה. אם אתה רוצה מכשיר "צדפה" יש את N76/6290. אם יש לך פחות מ600$, ניתן "להסתפק" במכשירים שהם יותר MID-RANGE כמו N91,N73,N80. אני ממליץ לא ללכת על מכשיר עם מערכת הפעלה סגורה אם אתה רוצה מכשיר סוס
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים תחפש שם N91 music edition מכשיר מדהים. 8G זיכרון פנימי עיצוב מרהיב חיבור אוזניות 3.5מ"מ symbian os 9.1 WIFI
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים ^נראה פלאפון לפניםבאמת מכשיר מצויין... אבל לא יתאים לפעילו גופנית או לזעזועים מכיוון שמבוסס דיסק קשיח.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים תקנה פלאפון רק עם WIFIלגבי מוצרי מחשב, כשאני הייתי שם מצאתי קניון אחד שהיה יחסית זול יותר מהשאר, הוא היה ליד תחנת רכבת תחתית כולשהיא...כשאני יחזור היום הביתה אני יעלה תמונה של HK ויזכר איפה זה בדיוקלא הייתי מפחד מזיופים שם כול כךיש לך איפה להתאכסן שם?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים לדעתי ה-N93i עדיף בהרבה על ה-N95!תנסה לבדוק לגביו מידע ומחירים ואולי הוא אפילו ירצה אותך יותר למרות הגודל שלו.המכשיר עצמו יותר מתקדם מה-N95 לדעתי והרבה יותר יפה...(:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.