פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר חחח זאת היתה הפרסומת של פלאפון בשנות ה80 אני יודע... ובמה אתה עובד, shuy תשמע...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים אהה תפסתי אותך השלטים האלה מפריעים גם ככה, אז שיש שם סרט כחול, זה מסוכן פי כמה... אגב, מאיפה יש לך מייל ארכאי של surfree!?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים השאלה הנשאלת היא מי ההומו שהתקשר וטען ש"השלט מסיח את הדעת ועלול לגרום לתאונה"?
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים מחבר אהה תפסתי אותך 8) אגב, מאיפה יש לך מייל ארכאי של surfree!? בזמנו גלשתי דרך SURFREE (וגם מצאתי דרך לפרוץ ולהוריד את הפירסומות), אחרי שהחברה התפרקה העבירו את כולנו לבזק בינלאומי ונתנו לנו לשמור על כתובת הדוא"ל הקיימת.
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים השאלה הנשאלת היא מי ההומו שהתקשר וטען ש"השלט מסיח את הדעת ועלול לגרום לתאונה"? מיני אתה בכלל היית נוהג אל תוך השלט נראה לי. לי זה נשמע כמו 1 באפריל, איך אפשר לעשות כזה דבר ? צריך פורמט מיוחד זה לא מסך פיקסלים רגיל...
פורסם 2007 באפריל 1418 שנים לכו תדעו איך זה עובד..אולי פשוט יש איזה מחשב שמה במסך.. או שהם חיברו מחשב נייד או משהו
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מיני אתה בכלל היית נוהג אל תוך השלט נראה לי. לי זה נשמע כמו 1 באפריל, איך אפשר לעשות כזה דבר ? צריך פורמט מיוחד זה לא מסך פיקסלים רגיל... the monitor either has a DVI/AGP controller or there's some sort of an adapter, because the sign runs on a simple x86 desktop computer. haven't you ever seen them crash?
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים מה שבאמת מעצבן בשלטים האלה זה העוצמה שלהם... אם אתה הולך לעשות טסט לאוטו, אתה עלול להיכשל בגלל שהמנורות הקדמיות שלך מכוונות קצת גבוהה וזה עלול לסנוור אנשים .. זה פשוט מעצבן שהשלטים כאלה מסנוורים כשאתה נתקל באחד מהם פשוט יש כאב בעיניים... פשוט מעצבן כל הקטע הזה... למה הם לא מנמיכים אותם בלילה?? חוץ מזה, אחלה רעיון.. חבר'ה מרדנים...
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים השאלה הנשאלת היא מי ההומו שהתקשר וטען ש"השלט מסיח את הדעת ועלול לגרום לתאונה"? בדיוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.