עבור לתוכן

הדפסה על חולצות...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש כל מיני חנויות שמציעות חולצות של להקות (ע"ע מונסטר דיסק) במחירים גבוהים למדי (100 שקל לחולצה ארוכה, 70 לקצרה). אז חשבתי, אם יש בד שניתן לגהץ אותו על חולצה (נמכר כזה באופיס דיפו, למיטב ידיעתי), אני אוכל לקנות חבילה של כאלה, להדפיס עליהים תמונות ברזולוציה נחמדה, אני אוכל להדפיס אותם על חולצות ? אם כן, שחורות או לבנות ? תודה לעוזרים...

פורסם

אתה לא הראשון שחושב על זה אחי... כל הקטע בהדפסות ממוסחרות זה שהם מדפיסים על/עם חומר איכותי שלא דוהה מהר או מתקלף לעומת ההדפסות הביתיות שתכלס נועדו לחולצות ברכה/מזל טוב למיניהם... למרות זאת יש חנויות שמדפיסות איכותי ואתה יכול לחפש בנושא בגוגל...

פורסם
  • מחבר

אתה לא הראשון שחושב על זה אחי... כל הקטע בהדפסות ממוסחרות זה שהם מדפיסים על/עם חומר איכותי שלא דוהה מהר או מתקלף לעומת ההדפסות הביתיות שתכלס נועדו לחולצות ברכה/מזל טוב למיניהם... למרות זאת יש חנויות שמדפיסות איכותי ואתה יכול לחפש בנושא בגוגל...

כן, אבל עדיף לי להדפיס על גופיה שתעלה לי גרושים עם חומר שיעלה לי גרושים מאשר לקנות חולצה ב100 שקל.

פורסם

^

זה אני מסכים,בדיוק חשבתי היום על אותו הרעיון ,אני רוצה לעשות חולצה שהיה רשום עליה AMD

פורסם

you really need get laid

פורסם

you really need get laid

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים