עבור לתוכן

שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה וככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11

Featured Replies

פורסם

^^

הי, לפחות בעוד 20 דקות יש שידור חוזר של הסימפסונים :D

כן,לפחות משהו יש לראות שם.
פורסם

מידי פעם יש משחקים של מכבי ת"א, הפועל ירושלים ומשחקים של הנבחרות השונות. בזה זה מתחיל, ובזה זה פחות או יותר מסתכם.

פורסם

בכל פעם שאני שומע את עניין האגרה הזה אני פשוט מתמלא בכעס,לא כדאי לחיים יבין ולאורי לוי להיתקל בי.

עד מתי נמשיך לממן את הערוץ המגוחך הזה?!

באמת איזה ערוץ עתיק, כ"כ הרבה כסף לערוץ המתחנגל הזה, בחיים שלי לא ראיתי וכנראה שגם לא אראה

Aviko

פורסם

אם אני לא טועה ליפני שנתיים פעם ראשונה ראיתי את הדבר הזה ורציתי לירות במנכ"ל הגוסס של הערוץ הזה

450 שקל בערך לשנה

פורסם

החוק עצמו לגיטימי ....בעבר כאשר היה ערוץ יחיד ו עלום הקמתו ותחזוקתו היה מאוד יקר (בערך בתקופה שזה היה ערוץ יחיד בארץ הקודש)

כיום זה דינוזאור שימיו ספורים ...למעשה ניתן להגיד חד משמעית ש הטלוויזיה מאבדת מכוחה לטובת תחליפים יותר טובים ...

לכן ניתן להגיד בוודאות ש מקומות של הטלוויזיה החברה כיום יורד ויורד ...

אגב לדעתי זה חרא של דבר עדיף לדעתי לגלוש ב YNET ולקראו ולחקור מאשר לשבת כמו מפגר מול הטלוויזיה .

אני בבית שלי (כאשר יתחיל להשכיר דירה ...) את הכלבים ושאר החברים משאיר לגסוס ...אני לא מתכוון להכניס אז הזבל הזה הביתה !

יהודים יקרים .....תוותרו על הזבל הזה ....לכו לגלוש ולקרוא ...מאשר להיות מרותקים לקופסת פח !

בכבוד רב ...

הרב GSM שעדיין נשארו לו סלוטים\תאים פנויים לדברים לא חשובים אחרים !

פורסם

אפשר גם להצהיר שאין לך בכלל טלווזיה בבית ולכן אתה לא צריך לשלם.

פורסם

לא מסכים איתך, יש דברים שניתן לראות רק בטלוויזיה. שניתן יהיה לראות באופן חוקי ובחינם את ה-TV באינטרנט, אז זה כבר יהיה משהו אחר.

פורסם

באמת שאני חושב על זה..

סרטים

אנחנו בעצם מסתכלים על קופסת פלסטיק וזכוכית,ושם מצולמים אנשים בקטן עושים דברים שאתה יודע שהם לא אמיתיים..

אז למה עדין אנחנו כ"כ אוהבים לראות סרטים?

פורסם

זוהי שאלה שמעסיקה פסיוכלוגים, ועליה הם עושים עבודות דוקטורט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים