פורסם 2007 באפריל 1118 שנים איזה חרא יש לי מבחן במתמטיקה יום שישי גם במיקרה של שביתה תקרא את ה-header במקרה של שביתה אין מבחנים. "גם במקרה של שביתה יתקיימו הפעילויות המפורטות :(בכל מקרה לא מתקיימים מבחנים)
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים לא יודע, אני ממילא לא לומד בימי שישי לא יודע איך, אבל יש עיצומים ואסור שהיו תגבורים, לנו אין אז איך לכם יש ? גם לנו היו תגבורים בזמן העיצומים והחופש, לא יודע למה, החלטת המורה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר לפי מה שהבנתי גם אין לימודים ביום שישי נכון? :s05:נכון- השביתה תהיה גם ביום חמישי- יום ראשון ושני הולכים לבצפר לכבוד יום השואה זיכרון, אבל יום שלישי עשויים לחזור השביתות שוב פעם..
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים יום שני זה יום הזיכרון לשואה ולגבורה, יום ראשון זה ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ויום ראשון בעוד שבועיים זה ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ויום שני שאחריו זה ערב יום העצמאות ויום שלישי שאחריו חופש!
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים תקרא את ה-header במקרה של שביתה אין מבחנים.אצלי בית ספר מאנייק כבר רשמתי אצלנו יש מבחן
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אל תיהיה ילד קטן-עדיף שהמבחנים יהיו פרוסים גם אם צריך להקריב איזה שלוש שעות מהיום(בבית ספר שלי לומדים היום עד שתיים-כי זה לא ייתכן שהתלמידים יהיו כל כך הרבה זמן בחופש)
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לא ילד קטן...יש פשוט בית תספר עם פיצול אישיותבראש האתר רשום שאין מבחנים בזמן השביתה , ולמטה רשום שיש מבחנים פשוט פיצוללא משנה מחר גם ככה זה כבר לא שביתה ככה שאין מה לבכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.