עבור לתוכן

התיכונים והיטיבות ישבתו גם מחר!!

Featured Replies

פורסם

הוא שובת-אבל המורה לפיסיקה לא :'(

לפחות הוא הסכים להוריד כמעט לחלוטין את תה"פ

• תגובות 69
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחר יש לי מתכונת בהבעה ויום שישי במילא חופשת מתבונת.. השביתה לא ממש עוזרת לי האמת..

פורסם

תאמינו לי אני מעדיף שלא תהיה שביתה אני גם ככה ביב' עושה מה שבא לי חח

אבל יש דברים שאני צריך את המורים ועוד מעט הבגרויות וצודק מי שאמר פה שבסוף זה יבוא בשיא הלחץ ..

אז את האמת הייתי מעדיף שלא תהיה שביתה אני גם ככה בפיגור גדול בחומר ...

אבל יש שביתה אז יש שביתה מה לעשות לפחות נהנה ממנה..(ונלמד קצת גם :P)

פורסם

יופי :D יאלה שביתה עד ה20 ביוני אמן!

פורסם

אמממ בכל מקרה לומדים בבית ומה שלא הספיקו ללמד אני לא בוחר בבגרות :-[

פורסם

זה כולל כיתות ט ?

פורסם

יופי :D יאלה שביתה עד ה20 ביוני אמן!

שביתה עד ה20 ביוני זה ממש מה שחסר... עד ה25 באפריל זה מספיק :) ב25 לאפריל אני מפסיק ללמוד :) יב שולט.

למרות שאם יהיה שביתה עד ה25 באפריל כל המתכונות ידחו ואז זה יהיה בדיוק כאילו רצחו אותי... ככה שלמרות מה שאמרתי למעלה עדיף שלא תהיה שביתה... אבל אל תקישבו לשורה הזאת... זה ההגיון שמדבר לא התלמיד

פורסם

יש לי בגרות ביום שלישי באנגלית בעפ והמורה עדיין לא החזיר את העבודות והוא צריך להגיד לנו מה צריך לשפר שמה ולהתכונן עוד קצת לבגרות..

אני קצת לחוץ מזה כי אני אף פעם כמעט לא מדבר בע"פ באנגלית וזה לא הולך לי טוב בע"פ..אז צריך להתכונן לזה טוב טוב וכמה שיותר זמן עם המורה יותר טוב..

פורסם

אותנו גם ככה הרסו השביתות והעיצומים עכשיו סופית הכיתה שלנו נכשלת ב05, מי יודע כמה יעלה לי קורס בלחמן\אנקורי\יואל גבע להשלים 05,06,07 כי בבית ספר אותם אני כבר לא יספיק לעשות

פורסם

השביתה הזאת ממש דפוקה...שזה יהיה רק עד יום ראשון וזהו, כי משם והלאה יש לי מתכונות, ובגרויות, שלא יעזו לשבש אותם... :\

פורסם

השביתה הזאת ממש דפוקה...שזה יהיה רק עד יום ראשון וזהו, כי משם והלאה יש לי מתכונות, ובגרויות, שלא יעזו לשבש אותם... :\

צודק!!!

פורסם

ביום ראשון\שני יש לי מתכונת במטמטיקה, אבל אני לא יודע כמעט כלום, המורה שלנו לא רצה, דופקת ספרינט עם החומר, באים ללמוד וויטה, ההיא ישר מראה תנוסחה וקופצת לתרגילים במבחני חזרה, יאלה תפתרו ואף אחד לא מבין מה היא רוצה מהחיים שלנו.

פורסם

אני לומד בבית ספר פרטי אז אין לי שביתה ואני ב י''א אבל לא היה לי כוח ללכת היום לבית הספר כי ירד גשם בבוקר ולא היתה לי מטריה

פורסם
  • מחבר

אל תיכנסו ללחץ- אין מה לעשות יש שביתה אנחנו לא יכולים לשנות את העובדה הזאת - בנתיים תהנו מהימים האלה :cool2:

פורסם

מתכונות ובגרויות אצלי מתחיל מ 9.5.07 עד החופש :P

אם ישביתו מעכשיו עד ל 9.5 זה יהיה מגניב :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים