פורסם 2007 באפריל 1018 שנים שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'.תודה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר presentation - זה לכולם ככה לא? הרי זה בגרות.עבודה שהיא בעצם "סיכום" על מישהו (אני חושב שאני אלך על איינשטיין) (למשל על להקות, ציירים פסלים וכן הלאה) ומציגים אותה לבוחן במשך כ5-10 דקות בעל פה.נראה לי ככה זה הולך.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים המורה לא הסבירה לכם מה לעשות?http://www.anglit.net/main/bulletin/nba/projectwork.htm
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר היא אמרה לעשות, אבל לא קיבלנו הנחיות :-X שנה שעברה הייתה לנו אחלה מורה, מורה בריטית! מורה שבאמת יודעת אנגלית. אבל משום שהיא טסה לשנה-שנתיים לאנגליה (שנת שבתון אבל אני לא יודע מה פשר השנה השניה) הביאו לנו מורה אחרת, וזו מורה מקומית והיא מורה מטומטמת ואני באמת לא יודעת אנגלית :\ אפילו חשבה ש abnormal זה מעל לרגיל\ממוצע בהנחה ש ab זה קיצור ל above למה לעזאזל שמורה תחשוב ככה? טוב תודה רבה לך
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אני לא יודע למה התכוונת כשאמרת: "אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G" כי הProject אינו קשור לשאלון מסויים, אלא זה חלק מהבחינה בעל-פה (זה וראיון). בכל אופן תעבור על המידע באתר שהבאתי לך זה אמור לעזור מאוד (אני הלכתי לפי הטבלה שם וקיבלתי 100).
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר כן זה בדיוק זה לא ידעתי ממש איך להסביר את זה, זה אמור להיות טריוויאלי היות וזה בבגרות. שוב תודה לך
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים יום שישי (ה-13 מוהאהאאאא!!) יש לי מתכונת למודול E... נקווה שילך טוב. אחרי המתכונת אנחנו אמורים להתחיל לעבוד על הפרוייקט לקראת שנה הבאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.