פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר זהו שגם אצלי היו רואים את הבשר,היתה תקופה שהלכתי עם כפפות וזה עזר.כנראה אני צריך להחליט עם עצמי להפסיק
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא יודע אם רשמו אבל יש מין "לק" שזה משהו שקוף ששמים על הציפורניים וזה בטעם דוחה ואז כל פעם שאתה מנסה לאכול אותן אתה נגעל
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים חחח שומעים יש איזה מן חומר שאתם שמים על הציפורנים וזה מגעיל כזה ואז זה מונע ממך לאכול לעצמך תאצבעות חח סתם שלא תגמור לי ככה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים יש דבר כזה שניקראה "מרה" אפשר ליקנות את זה בכול בית מרקחת מרה מה מרה זה כבר הפך להיות טעים לי
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים תזמין את אלו תאמין לי אחרי שבוע לא יישארו לך שיניים בשביל לקסוס ציפורניים
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא מספיק לשים את החומר הזה, צריך גם לדעת לשלוט טוב בעצמך. החומר הזה לא עושה הכל, אבל הוא עוזר לך להזכר שלא צריך לגזוז, כשאתה כבר החלטת שאתה לא גוזז. כדאי להפסיק עם זה, אחרת אפשר להגיע למצב הזה:
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא מספיק לשים את החומר הזה, צריך גם לדעת לשלוט טוב בעצמך. החומר הזה לא עושה הכל, אבל הוא עוזר לך להזכר שלא צריך לגזוז, כשאתה כבר החלטת שאתה לא גוזז. כדאי להפסיק עם זה, אחרת אפשר להגיע למצב הזה: נו נכון צריך גם ררצון זה לא דבר שעושה פלאים
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים תזמין את אלו תאמין לי אחרי שבוע לא יישארו לך שיניים בשביל לקסוס ציפורניים לא מספיק לשים את החומר הזה, צריך גם לדעת לשלוט טוב בעצמך. החומר הזה לא עושה הכל, אבל הוא עוזר לך להזכר שלא צריך לגזוז, כשאתה כבר החלטת שאתה לא גוזז. כדאי להפסיק עם זה, אחרת אפשר להגיע למצב הזה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אני גם כססתי מכיתה ב' בלי שליטה על זה וכל הזמן דודה שלי הייתה אומרת לי איזה מגעיל זה וכו' ולא שמתי עליה. אבל כשהתבגרתי בסביבות ז ומעלה הייתי כ"כ מתבייש בזה שמתי שהייתי יושב על הרצפה אז שהייתי מותח את הידיים אחורה הייתי מסתיר את הציפורניים, או שלא היית מראה את הידיים שלי, וגם כל הזמן ראיתי איך זה נראה מגעיל אצל אחרים אבל זה לא עזר, וכל הזמן אמא שלי ודודה שלי אמרו לי על המרה וסיפרו לי סיפורים וכו'. ואז יום אחד החלטתי שאני מפסיק בלי מרה ובלי כלום וככה לאט לאט....והיום תודה לאל אני גמול ;D קיצר לא צריך לקנות כלום כי זה לא יעזור אם אתה לא תרצה להפסיק עם זה(ואני הייתי מכור בטירוף והפסקתי, לא יכולתי לראות טלוויזיה בלי לכסוס ציפרוניים באמצע זה היה חלק מהחוויה והיום שאני רואה אנשים כוססים אני נגעל )
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים והנזק לציפורניים עובר אחרי זמן? יש לי הצעה לכל הכוססים, תעברו לעטים. אני רציני מאוד, תנסו את זה זה על אותו העקרון. ועוד הפעם תמונה שתפחיד אותכם: בזמנו היא גם שמה על כולם, ותראו מה קרה...
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים והנזק לציפורניים עובר אחרי זמן? יש לי הצעה לכל הכוססים, תעברו לעטים. אני רציני מאוד, תנסו את זה זה על אותו העקרון. כן היום הציפורניים שלי רגילות כמו של כולם ולא נראה לי שכדאי לעבור לעטים כי אז זה עוד אובססיה, הכי טוב זה להילחם בעצמך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.