פורסם 2007 באפריל 1018 שנים ^^^ גם אני בכיתה ח' - וכן יש לך שביתה (מ-ז' עד יב') אבל!!!! יש לך שביתה רק עם המורים של ביה'ס שלך קשורים לארגון המורים ולא להסתדרות המורים. (אצלנו בביה'ס המורים קשורים להסתדרות המורים ובכל זאת אף אחד לא הולך )
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר מה צריך רשימה?!?! זה כל בתי הספר בכל הארץץץץ!!!! חחח אעלק רשימה :lol: :lol:
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אתם עוד בסדר, לי יש בגרות מחר, ולא תאמינו איזה בצפר שוק יש לי!!!הסיגל המעצבנת הזו מתקשרת אלי!!!!(המזכירה של הבצפר)היא עושה לי תודיע לכולם שמחר הבגרות בשעה 2 ושצריך להגיע גם אם יש שביתה!אני אומר לה אין לי בכלל טלפונים של כולם!היא עושה לי אתה תלמיד אחראי תודיע למי שאתה יכלמסירה מעצמה אחריות!בית ספר שוק!!מה אני 144?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אתם עוד בסדר, לי יש בגרות מחר, ולא תאמינו איזה בצפר שוק יש לי!!! הסיגל המעצבנת הזו מתקשרת אלי!!!!(המזכירה של הבצפר) היא עושה לי תודיע לכולם שמחר הבגרות בשעה 2 ושצריך להגיע גם אם יש שביתה! אני אומר לה אין לי בכלל טלפונים של כולם! היא עושה לי אתה תלמיד אחראי תודיע למי שאתה יכל מסירה מעצמה אחריות! בית ספר שוק!! מה אני 144? החנון של השיכבה?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים שמעתה על חנון שלא מכין שעורי בית ועדיין לא התחיל להתכונן לפרוייקט שיש לו בגרות עליו מחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.