עבור לתוכן

בעיה בממיר של HOT.

Featured Replies

פורסם

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש.

יש למישהו רעיון למה זה?

יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

פורסם

תמיד זה היה ככה, או שזה צץ לאחרונה?

עריכה: נסה לנתק ולחבר שוב את המכשיר מרשת החשמל.

פורסם

צריך לעשות עדכון גרסא עד כמה שאני זוכר...

איזה ממיר יש לך? דוקסיס?

פורסם

אצלי זה חוזר לתפריט במקום שבו לחצתי על ה-i. תנסה לעדכן את גרסאת הממיר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה אמור לחזור לתפריט למקום שבו הפסקתי. איך אני מעדכן גירסאת חומרה של הממיר?

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלך, אבל בממיר שלי (ADB) אני עושה את זה באופן הבא:

תוציא את הממיר מהחשמל, תלחץ על הכפתור esc בממיר (תשאיר לחוץ) , חבר את הממיר לחשמל. כשאתה עדיין לוחץ על כפתור esc תלחץ על Power.

תסתכל בטלוויזיה אם מופיעה הודעה על עדכון הממיר. בזמן העדכון אתה יכול לעזוב את כפתור ה- esc.

פורסם

אני פשוט הולך לערוץ 777

פורסם
  • מחבר

לא יודע איזה סוג הוא. כתוב ADB בכל מיני מקומות. לחצתי RESET ואז על ESC וכתוב שזה עושה עדכון. העניין הוא שזה תקוע על 0% כבר 5 דקות. מה לעשות?

להוציא מהחשמל? אני מפחד להרוס.

פורסם

תשאיר.. ככה זה.. אידיוטי..

דוקסיס אלה הממירים המוצלחים שלהם, ופעם היה לנו אותו ולאחר שנשרף הביאו לנו סמסונג מסריח ואיטי וגם איכות התמונה ירדה :pissed:

אני דווקא חושב שהבעיה בשלט (ניסית לעשות את ה i ו esc בממיר? ) ניסית עם שלט אחר?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי עם שלט אחר אבל למה ששלט אחר יפתור את הבעיה?

מה עושה ה i ו esc בממיר? חוץ מזה עכשיו זה תקוע כבר כ 10 דקות על 0%. מה עושים?

פורסם

בממיר זה אותו הדבר.

פשוט אני חושב שנדפק לך הלוח החשמלי שבשלט, ולכן אם יש לך שלט תקין בודאות אחר, ניתן לבודד ולבדוק אם זה השלט או לא.

פורסם
  • מחבר

זהו. הכל הסתדר. עכשיו גם עובד לי הכל מהר כמו מקודם. וגם עובד לי הקטע שכשאני לוחץ שוב על I זה חוזר לתפריט. רק דבר אחד לא עובד וזה ה MOSAIC. כשאני לוחץ עליו זה נכנס לVOD או משהו כזה. יש למישהו רעיון למה?

פורסם

MOSAIC כבר מזמן בוטל... אצלי לפחות :\

פורסם

כן כי אני חושב שHOT ביטלו את זה בגרסא החדשה...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלפני שעשיתי עדכון, היה לי MOSAIC אבל ברוב הערוצים שהייתי בוחר בו הם קפצו לערוץ 3. הכל מקרה, נראה לי שיש לי את הממיר המהיר ביותר של הוט כי לחברים שלי זה עובד לאט. אולי שידרגו את התוכנה לכל הממירים וזה עובד לכולם מהר. אצלי זה ממש מהיר.

עריכה: התכתבתי עם הוט לגבי העניין ואין להם מושג בכלום. אמרתי להם שגם לחבר שלי זה עובד כך(כל הקטע עם ה I) והם שאלו אם לחבר יש הוט או YES.... חחח... :lol:

עריכה 2: קיבלתי עוד מייל שאומר כי "HOT MAJIC אינו YES MAX"

לא נראה לי שככה כותבים קסם! :kopfpatsch:

דרך אגב, עשיתי חיפוש על HOT MAGIC ומצאתי תמונות של הממיר הזה והוא כמו שלי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3126392,00.html

http://www.pocket.co.il/cgi-bin/pocketil/viewnews.pl?id=EEuFyyFVlkZPhVmLkG&tmpl=pocket375&style=pocket375

האם יש מצב שיש לי בממיר כונן קשיח של 120 ג'יגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים