פורסם 2007 באפריל 918 שנים ^^!!! סוף סוף! ב-26.6!הלהקה שאני הכי חולה עלייה! מי מכם יבוא (שמעתי איפשהו לא בטוח אם זה נכון שכרטיס יעלה 360 שקל...)??
פורסם 2007 באפריל 918 שנים חייב לבוא!! יומיים לפני היומולדת!!!!!!!!!! 360?! טוב אביקו מכור את ה-N73 ותממן כרטיסים לי ולך...חח
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר כן וואו לפי מה ששמעתי (וסקר שערכתי...) אני רואה שהיא הלהקה הכי אהודה בארץ! יופי!המלצה לשירים: Away From Me, Everybody's Fool, Whisper.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים חייב לבוא!! יומיים לפני היומולדת!!!!!!!!!! 360?! טוב אביקו מכור את ה-N73 ותממן כרטיסים לי ולך...חח חבל לי על הN73 אבל אם לא תהיה ברירה... יש לי רעיון חזק: אליאב תמכור תמונות פפראצי של יעקוב מהמפגש אתה תעשה מליונים... ואז אתה מזמין את כל הפורום כלולל את יעקוב כמובן והחטיבה שלו למופע... מה אתה אומר? רעיון לא רע האא? איפה תהיה ההופעה?? זה אני, Aviko
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מי בא? ילדות בנות 14 עם איפור כמו של מרלין מנסון והרבה הרבה כסף. 360 שקל? זאת גניבה. מטאליקה גבו פי 2 פחות בהופעה שלהם.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים בטח בקפריסין כי תהיה מלחמה אגב: אל תחשבו שאני כל כך רוצה מלחמה, פשוט אני לא רוצה שהלהקה הזאת תזהם לנו את אדמת ארץ ישראל הקדושה (כמה שהיא לא)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אל תדאגו.. כמעשה דפש מוד גם הם יבטלו בגלל הערבים.. הדבר היחיד שאני יכול להגיד לכם זה שתשאירו תציפיות שלכם ברצפה, כי אני התאכזבתי קשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.