פורסם 2007 באפריל 918 שנים אין חנויות נורמליות אך יש סוחרים איכותיים ואמינים שישלחו אליך את הסחורה.מהיכן אתה?מה אתה מגדל?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר האמת שאני שואל כי אני רוצה למכור את האקווריום והציוד שיש ליורציתי להשוות עם מחירים בחנות טובהפעם גידלתי דגים טרופים כמו גופי,סומטרה,מולי ועוד..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אז אתה יכול להכנס לאתר http://www.aqua.org.ilיש שם את כיכר השוק ושם להציע ולמכור את מה שיש לך.אם גידלת טרופים אז כנראה שיש לך מיכל קטן אז אל תצפה לקבל הרבה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר כן אני חבר באתר הזהפשוט יש לי כבר קונה פוטנציאלי ואני מתלבט לגבי המחיריש לי מיכל ברוחב 80 ס"מ
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר הדפנות מזכוכית, כל החלק העליון מפלסטיק בקיצור תוצרת הארץ אם אתה מכירהוא לא הציע לי מחיר הוא רק שאל אותי כמה אני רוצה עליו
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אתמול מכרתי דגים לאחד עם כינוי : zarfatisאני יודע שהוא מחפש אקווריום בגודל הזה שלח אליו פרטית תראה מה הוא מציע,בכל מקרה הכינוי של בAQUA זה MASHRAKI
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אוקיי אני יחפש אותו תודה רק מאיפה הוא בארץ?(לגבי אקווה נמחק לי הקוד להתחבר אז לא חשוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.