עבור לתוכן

צריך עזרה בקנייה מהאתר Ebay (בבקשה)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים

אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים

אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד

פורסם

מישהו פה שוכח מע"מ

על כל דבר מעל 50$ שמכניסים לארץ יש מע"מ של 15.5%

וגם המשלוח לא בדיוק זול

תשכח מאייפוד ב 600 שקל, בקיצור.

פורסם

מישהו פה שוכח מע"מ

על כל דבר מעל 50$ שמכניסים לארץ יש מע"מ של 15.5%

וגם המשלוח לא בדיוק זול

תשכח מאייפוד ב 600 שקל, בקיצור.

סתם בשביל ידע כללי, מע"מ מתחיל מ250$ של מוצרי חשמל בלבד !

פורסם
  • מחבר

חברה אני קצת מבולבל.. שווה לי לקנות מebay?? אני אחסוך סכום כסף מכובד או שאני אדפק?

ועוד משהו שאני רוצה לשאול:

ייתכן?? אמין?? כמה יעלה לי בסה"כ הסלולרי הזה כולל משלוח , מע"מ והכל?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270108098863&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:middle:us

פורסם

- מומלץ לקנות ממוכרים שיש להם לפחות 99% פידבק חיובי (בקישור שנתת הפידבק של המוכר הוא 97.6%)

- תבדוק אם שולחים לארץ וכמה עולה המשלוח (בקישור שנתת הם שולחים רק לארה"ב)

- באתר הזה אתה יכול לכתוב את הכינוי של המוכר וזה ישר מראה לך את כל הפידבקים השליליים שהמוכר קיבל

- שים לב שיש מוצרים שבמכירה פומבית (כתוב place bid = לתת הצעת מחיר) ויש כאלה שאפשר ישר לקנות (buy it now)

- תבדוק טוב טוב אם זה חדש או משומש (בקישור שנתת זה משומש - "like new" = כמו חדש) ומה המצב של המוצר

- אם יש לך שאלות על המוצר אתה יכול בדף של המוצר ללחוץ על "ask seller a question" ולשאול את המוכר שאלה

- קח בחשבון שמשלוח יכול לקחת הרבה הרבה זמן (אבל יכול להיות גם מאוד מהיר - תלוי גם בסוג המשלוח)

- בכל מקרה עדיף לקרוא את הפידבקים של המוכר (ואם נגיד זה מוכר עם 99% פידבק או יותר ויש לו כמה פידבקים שליליים זה גם בסדר, אבל כדאי לקרוא אותם וגם לבדוק לפני כמה זמן הם נכתבו)

- תבדוק ממתי המוכר באיביי - אם הוא כבר כמה שנים אז רוב הסיכויים שהוא לא רמאי

- לפני שאני קונה משהו, גם אם יש לי את כל הפרטים שאני צריך על המוצר והמשלוח וכו' אני שולח למוכר הודעה ושואל אם המוצר במלאי כדי לבדוק איך התקשורת עם המוכר (כמה זמן לוקח לו לענות אם הוא עונה בכלל) ככה שאם יש בעיה אח"כ אפשר ליצור איתו קשר בלי בעיה

- אם אתה לא מקבל את המוצר בזמן המשלוח שצויין, תשלח למוכר הודעה ותגיד לו את זה כדי שיטפל בזה - אם הוא לא עונה אתה יכול לפתוח תהליך dispute באיביי כדי לקבל את הכסף חזרה

- למרות כל אלה^^^ אפשר למצוא באיביי הרבה דברים (גם חדשים וגם משומשים) במחירים זולים מאוד

פורסם
  • מחבר

>ודה רבה dufus

יש לי עוד שאלה .. איך אני יכול לדעת מה המחיר הסופי? כולל משלוח כולל מע"מ כולל מחיר המוצר ובקיצור כמה עולה עד שהוא אצלי בבית..

והאם שווה לקנות מוצר יד שנייה?

פורסם

סתם בשביל ידע כללי, מע"מ מתחיל מ250$ של מוצרי חשמל בלבד !

עד כמה שאני זוכר זה הולך ככה:

חבילה שאתה מכניס איתך לארץ (באת מארץ אחרת עם החבילה הזאת. לא במשלוח) זה עד 250$, וחבילה ששלחת זה עד 50$ (כולל המשלוח).

פורסם
  • מחבר

רגע, אז אתה רוצה להגיד לי שבנוסף למחיר אני יכול לשלם מע"מ של עד 250$??

ואיך אני יודע כמה מע"מ אני אשלם?

זה לא נשמע הגיוני כי כשההורים שלי באים מחו"ל הם באים עם מפוצץ דברים ואין סיכוי שהם ישלמו דבר כזה !!

כנראה לא הבנתי פה משהו..

פורסם

מה פתאום?!

פורסם

^^^

קראתי עכשיו באתר של משרד התקשורת וזה ככה:

חייבים לבקש (ולקבל) אישור ממשרד התקשורת כדי לייבא רק פלאפונים שלא נמצאים ברשימה הזאת

(בקיצור פלאפונים שלא נמכרים ע"י סלקום, אורנג' או פלאפון)

ד"א מותר לייבא עד 3 פלאפונים מכל דגם.

סליחה אם הטעתי קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים