פורסם 2007 באפריל 1018 שנים אני קורא, פשוט לא מצליח לעמוד בקצב . תודה על כל ההמלצות לבנתיים, הכל בתהליך הורדה . מהמדף בחנות אני מניח?
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים למה חנות איפה אתה חי? מה עם itunes ותוכנות דומות... אולי הוא רוכש את השירים משם? :
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים aerosmithbon jovibryan adamsmariah careywestlifekenny rogersdolly partonqueeneaglesמספיק בינתיים.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים aerosmith bon jovi bryan adams mariah carey westlife kenny rogers dolly parton queen eagles מספיק בינתיים. rofl :lol:
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים תמליץ, אני גם אשמח לחדש את הפלייליסט.Artom כבר המליץ על דברים *מעולים*, אך אם יורשה לי אוסיף:Astral Projection: חובה להאזין ל- Trust in Trance 3 (אולי לחפש בלי השם Astral Projection), זה פשוט גואה ישראלי במיטבו, טראקים קלאסיים ביותר. גם Another World דיסק יפה מאוד.Indoor - Progressive Trance - אין לי מילים.נסה דיסקים של הראל פרוסקי, הן תחת הכינוי Har-el Prusky והן תחת הכינוי Adrenalin Drum. לא בכדי הוא מכונה "The godfather of Israel Trance"Sandman - Witchcraft ו-Sandman - Psycho Toons - זו כבר לא מוזיקה למסיבות. היא נועדה להאזנה בבית. פסיכודלי ביותר.S.U.N. Project - Macrophage - עם groove...Tandu - Multimoods - עוד קלאסיקה תוצרת הארץ.זהו לעת עתה. יש עוד בוודאי, אם מעניין אותך, כתוב.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לגבי השאר, לא יודע מה המליצו לך עד כה, אז אני אנסה להיות מגוון: תמוז-סוף עונת התפוזים ששת-ששת שני אלה הרכבי רוק מתקדם גאוניים, חבל שהיום לא עושים מוזיקה כזאת בארץ. אם כבר שלום חנוך, אז למה לא ללכת למקור- דיפ פרפל? : What's Goin' On Here וסוף עונת התפוזים זה קופי אחד של השני! (ממליץ על האלבום machin head) כמובן כמו שהמליצו, יש את קווין, ביטלז, לד זאפלין וחידוש אמיתי תוכל לעשות אם תתחיל להקשיב לויולדי\ פרוקובייף\ בטהובן\ מוצרט ושות'... אני מבטיח לך שאם תתן לזה צ'אנס לא תתאכזב. (תשמע את "ארבע עונות" של ויולדי...)
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים נמאס לו מרוקואתם מביאים לו עוד?!חחחח הכי הגיוני פה זה זה עם הHIPHOPרוק ומטאל זה לא אותו דבר...והיפ הופ זה לא מוזיקה...
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים ניסיתי לחשוב על כל מיני סוגים של מוסיקה, זה מעין סיעור מוחין קטן שעשיתי:מה עםראפ/היפהופמתיסיהו!יש גם NEWAGE:Enya (שרה באולי 9 שפות, ושרה את השירים לSOUNDTRACK של הסרט הראשון ב"שר הטבעות")Era ו- ENIGMAויש עוד שירים שכדאי לנסות:strong ו- feel של Robbie williams Brand New Day של fourty foot eckoמעליות (שיר יפה של דודו טסה ועוד זמרת... ברח לי... בכל מקרה אם אני לא טועה זה היה שיר הנושא של הסדרה "מרחק נגיעה")יש שיר נחמד ומצחיק (בפעם הראשונה לפחות) של אחינועם ניני: ניני קאנג'י .בפינת הנוסטלגיה יש את:פרנק סינטרהואי אפשר בלי ג'ז:CHRIS BOTTI (הוא ממש טוב-מומלץ!)
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים האמת אני שומע עכשיו קצת US3 (ג'אז-ראפ (אל תשאלו אותי, זה ההגדרה זה הסגנון הזה) שהתחילו לפני עשור וחצי) ואתה בטח מכיר את השיר המפורסם שלהם: http://www.youtube.com/watch?v=M2maO09JpKI אז יש להם עוד דברים טובים אני אוהב את משינה (כן, אני יודע שהרבה מהשירים זה לא שלהם וזה לא באמת מעניין אותי אבל אוהב לשמוע אותם) יש גם את Bjork, blur, radiohead ועוד רבים....... אם זה מעניין מישהו (אם ממש משעמם לו) אז העלתי את הPLAYLIST שלי שכולל את כול מוזיקה שלי: http://files-upload.com/161319/all.m3u8.html תפתחו את זה בכתבן כול המוזיקה מסודרת חוץ מתקיית NEW
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים J.Viewz. מין אמביאנט עם צ'ילאאוט, ג'אז, ועוד כמה ז'אנרים.הרכב נפלא. אני ממליץ מאוד.http://www.jviewz.com/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.