פורסם 2007 באפריל 918 שנים כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\ נשבע לך שזה עצוב. כל החיים מכיר רק מטאל ורוק? זה ממש הרעלה. שמע קצת ג'אז, למשל כמה דברים משובחים: Baby, It's cold outside - Ted Heath Take Five sing sing sing Feels so Good וקצת רוק קלאסי שאתה לא יכול להרשות לעצמך לא להכיר: The Beatles Queen ולקט להיטים מכל הזמנים, ממליץ לך להוריד את כולם באימיול. מקסימום תמחק, אבל כל אחד שווה את ה-4 דקות האזנה לדעתי: House of the Rising Sun California Dreaming God Only Know Thank You For Hearing Me Bitter Sweet Symphony Cold as Ice 74-75 Mad About You Go West Golden Brown Always the Sun Zombie What Do You Want From Me Lemon Tree - הגירסה של Sting Johnny Come Home Life - Desree תתחיל מזה, לא תתאכזב
פורסם 2007 באפריל 918 שנים הופה, אין כמו להיטים מכול הזמנים.. תודה רבה! (יש לי בערך חצי משם, עכשיו מוריד את החצי השני)ואם יש לך עוד אתה מוזמן לשתף..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים יהודה פוליקר -זמר מצוין והרבה שירים אם משמעות יהודה פוליקר = ישראלי איכותי.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לא מזמן עבר אצלי עותק של Holy diver של Dio, אני יכול להעיד שהוא מעולה...אגב ישראלים, אריק ברמן לא רע.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים קצת המלצות לג'אז\פיוז'ןGuthrie Govan- סוג של פיוז'ן שנוטה לכוון פרוג מטאלSpyro Gyra- פופ ג'אז, המומחים בתחום לא אוהבים אותם, אבל הם קלים לשמיעהExtraction- הרכב פיוז'ן של כמה אמנים גאונים, פשוט מעולהThe Bad Plus- תנסה את האלבום Give Brand X- כל אלבום שלהם אהבתייש עוד הרבה אבל למה להעמיס, תנסה את אלה בינתיים.לגבי השאר, לא יודע מה המליצו לך עד כה, אז אני אנסה להיות מגוון:תמוז-סוף עונת התפוזיםששת-ששתשני אלה הרכבי רוק מתקדם גאוניים, חבל שהיום לא עושים מוזיקה כזאת בארץ.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים נשבע לך שזה עצוב. כל החיים מכיר רק מטאל ורוק? זה ממש הרעלה. שמע קצת ג'אז, למשל כמה דברים משובחים: Baby, It's cold outside - Ted Heath Take Five sing sing sing Feels so Good וקצת רוק קלאסי שאתה לא יכול להרשות לעצמך לא להכיר: The Beatles Queen ולקט להיטים מכל הזמנים, ממליץ לך להוריד את כולם באימיול. מקסימום תמחק, אבל כל אחד שווה את ה-4 דקות האזנה לדעתי: House of the Rising Sun California Dreaming God Only Know Thank You For Hearing Me Bitter Sweet Symphony Cold as Ice 74-75 Mad About You Go West Golden Brown Always the Sun Zombie What Do You Want From Me Lemon Tree - הגירסה של Sting Johnny Come Home Life - Desree תתחיל מזה, לא תתאכזב אחלה הודעה במיוחד הלהיטים מכל הזמנים. הורדתי ושמעתי שירים מעולים אני מכיר כמעט את כולם וזה תמיד נחמד לשמוע שירים ישנים. אם תוכל להמליץ על עוד שירים אני אודה לך!
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לכל אוהבי להיטי כל הזמנים: Time.Life.Music.-.Simply.The.Best.Of.The.60s,.70s,.80s לא תתאכזבו תמוז-סוף עונת התפוזים ששת-ששת שני אלה הרכבי רוק מתקדם גאוניים, חבל שהיום לא עושים מוזיקה כזאת בארץ. מה עם Teliof? הפרוגרסיב רוק עוד חי ונושם
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים וואו אני הראשון בהיפ הופ וראפ תקשיב לי אבא'לה, ראפ אולי זה לא הכי טוב שיש אבל אם אתה אוהב קצב, rap and hip hop is the way 2 go בוא נתחיל מ 2pac : hit 'em up - שיר עם קצב ומילים (בעיקר שהוא יורד על 2000 איש בשיר אבל שיר הכי טוב שלו לפי דעתי) - http://www.youtube.com/watch?v=N4HjsZqOaQ0 made niggaz - גם שיר חזק!! - http://www.youtube.com/watch?v=kQzwuw8E2d4 changes - קצב מצויין - http://www.youtube.com/watch?v=lUoUDuAPCZA california love - שיר מוכר מאוד! - hail mary - שיר נחמד - ויש עוד.. יש את הלהקה Wu tang Clan שזה היפ הופ, בקרוב דיסק חדש!! אני לא ממש מת עליהם אבל יש להם כמה שירים טובים: gravel pit - קצב לא רע וגם המילים - http://www.youtube.com/watch?v=57athY1a0nU C.R.E.A.M - שיר מוכר מאוד שלהם. - never again - שיר על השואה, קצב ומילים ממש טוב. - http://www.youtube.com/watch?v=s2X-Qf0fTa0 (שיר שחובה לשמוע כל פעם שאני שומע אותו עוברת בי צמרמורת זה לא להאמין אבל כל כך מפיע עלי!) אמממ, בעיקרון אני גם שומע אמינם, 50 סנט, קמיליונר, dem frachise boyz, fort minor, lil john, ועוד כמה אחרים. אם אתה רוצה המלצות לשירים של הזמרים תגיד לי. בנוסף לזה אני שומע, אופרה (emma shapplin), רוק (Evanescence) - שהם מצויינים, ואני שומע את הדיסק החארון של אינפקדט משרום.. תהנה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים רוק, אבל תת ג'אנרים מגוונים למדי. בעיקרון מה שנשמע טוב אני אוהב:Shadow galleryDream TheaterPink floydNine inch nailsMuseArctic monkeyzQueenAc dcAudioslaveavenged sevenfoldblind guardianfinger eleveniron maidenmegadethporcupine treered hot chili pepperssonata arcticarammsteinsum 41within temptationתהנה
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים עוד כמה מסקירה נוספת של הספרייה שלי:HallelujahEbony and IvoryTake This WaltzNot Going AnywhereLove is BlueBig Yellow TaxiNolitaTravis - SingWhy Does My Heart Feel so BadYou and Me SongBig in JapanYou Never Give Me Youe MoneyCarry That Weight (השיר ה"משלים" לשיר שמעליו ברשימה)Here Come The SunI'm So TiredJingle Bell RockSpanish FelaThe Logical SongNa Na Hey Hey Kiss Him Goodbey (שיר הכדורסל הרשמי, אפילו לפני We Will Rock You)TubthumpingThe Final CountdownLike The Wind - Vannesa ChinitorAlineShoutWho The Fuck is Alice Shame & scandalYou Only Live TwiceBang BangTainted Love
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר *למה יש לי תחושה שפותח הדיון לא קורא בכלל את התגובות כאן? * אני קורא, פשוט לא מצליח לעמוד בקצב . תודה על כל ההמלצות לבנתיים, הכל בתהליך הורדה .
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים רוק, אבל תת ג'אנרים מגוונים למדי. בעיקרון מה שנשמע טוב אני אוהב:Shadow galleryDream TheaterPink floydNine inch nailsMuseArctic monkeyzQueenAc dcAudioslaveavenged sevenfoldblind guardianfinger eleveniron maidenmegadethporcupine treered hot chili pepperssonata arcticarammsteinsum 41within temptationתהנהמחזק!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.