פורסם 2007 באפריל 818 שנים למרוקאים או למי שיודע מה זה מימונה,מישהו הולך? אני בתור מרוקאי הולך לשם לשם למלא את הקיבה שלי, יהיה שם שמח!!!! :yelclap: :xyxthumbs: :silly: :jump1: :jump1: :nutty: :alcoholic: :alcoholic:
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לא קצת הקדמת ?אפילו אם אתה משחק על הקטע של "אחרי חצות", היום/מחר זה בסך הכל ערב המימונה.. כמו ערב חג, והיום עצמו הוא בכלל ביום שלישי..
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אללה מופלטה עם שוקולד משהו טוב כבר מטרידים אותי רוצים שאני ירקוד עם גלביה (המשפחה לוקחת את החג יותר מדי קשה)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים בוא נגיד - היום הדיאטה שלי נשברת :'( :'( :'( :lol: סתם... היום הולך להיות שמח!
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אייי מרוקאים .... סתם,שיהיה לכם שמח שם אני בכל מצב לא יודע מה זה וזה לא נשמע לי אבל שיהיה בכיף
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אייי מרוקאים .... סתם,שיהיה לכם שמח שם אני בכל מצב לא יודע מה זה וזה לא נשמע לי אבל שיהיה בכיף איי גפילטעעעעעעע פישאיכס רק לחשוב על זה עושה לי צמרמורת
פורסם 2007 באפריל 918 שנים כן,אתה צודק...האשכנזים חיים מגיפילטע-פיש . אני אישית מזריק את זה פעמים ביום ישר לקיבה. : סטיגמה מטומטמת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.