פורסם 2007 באפריל 818 שנים date=1176066962]אם אתה רוצה להיות מטומטם, בבקשה, אבל למה להיות עילג?באנגלית לא אומרים 2 אומרים פעמיים (twice). כן, כמו בעברית.should be: "...twice a day"
פורסם 2007 באפריל 818 שנים Please don't build up her self-esteem even more than it is now.. And I chose the 3rd option. (from whatever side you choose) (Don't complaing I'm writing in English. My keyboard that has Hebrew is drying and hopefully will be ok... And you ain't too good at that either האמת, הייתי רוצה שינוי משמעותי בכל הנוגע לבריאות. מנסה להפסיק לעשן ורוצה להתחיל להכנס לכושר. אני כבר שותה פחות.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים וואוו, זה כל כך מתאים למורה שלי למחשבים. בהשראתו בחרתי באופציה הראשונה (אל תשאלו מה השאלה הראשונה במבחנים שלו ולה זה 4 נק' מתנה ) מה הקשר לדיון? : הייתי משכפל את עצמי אם הייתי יכול הגיע הזמן לישון Bigdickbastard כתב בעברית :o :o
פורסם 2007 באפריל 818 שנים And you ain't too good at that eitherHmmm too good at what?אה ונמצאה מקלדת חלופית!
פורסם 2007 באפריל 818 שנים הת'רד הזה מזמין צרות... שבנאדם לא אוהב את עצמו, הוא בדכאון... כי זה עוד דבר שקשה לשנות. אז כן אני אוהב את עצמי, אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתי בדיכאון מעצמי ואיזה יופי אני גם מצחיק את עצמי אבל אולי זאת השעה ואני קצת עייף ועוד כמה דברים.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים יש לי כמה מגרעות:אני כבד שמיעה (בעל שמיעה ירודה) ואני מרכיב מכשירי שמיעה :-\ תפסיק לרחם על עצמך אתה לא היחידי בעולם "אף אחד לא מושלם, גם לא אני" כול אחת קיבל כישרון בחלק אחר... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.