עבור לתוכן

רוצים לקצר את החופש הגדול! תיכנסו ותעזרו!!

Featured Replies

פורסם

כי שרת החינוך הזאת רוצה שהתלמידים ילמדו יותר ופחות חופש- היא משוגעת אני אומר לך.. היא גם נתנה הוראה למורים לתת יותר שיעורי בית פי כמה.. בבבקשהה אנשים תחתמו תאמינו לי שזה עוזר!!

המשוגעת הזאת,איך היא חושבת בכלל דבר כזה הא!! ::)

• תגובות 76
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יא מפגר איפה אתה חי, באנגליה החופש הגדול 3 שבועות...

וגם, הגיעה הזמן שיקצרו את כל החופשים האלה... זה כבר מתחיל לשעמם... וגם זה רע לפורום - יותר תרדי 12 בלילה :lol:

אגב, מהשגיאות שלך ומצורת הכתיבה שלך אפשר להבין שלך זה רק יעזור

יש לך אזהרה שלישית על שפה לא נאותה, אתה בבאן לחודש.

יאללה יא אהבל רואים שאתה ילד דפוק.. אעלק באנגלית זה 3 שבועות חחחחחחחחחחחח .. בכל מקרה מי אתה בכלל שתשפוט אותי יא מפגר- אתה לא מכיר אותי בכלל.. תאמין לי שאני חורש טוב מאוד בלימודים, וכמה שגיאות כתיב זה בגלל שחזרתי לא מזמן מארה"ב ששם גדלתי, אז תעשה טובה לעצמך ותהיה קצת יותר בשקט כי עדיף להיות בשקט מאשר להגיד דברים מטומטמים (שבמקרה שלך זה בא ממטומטם) בכל מקרה לא צריכים להשוות לאנגלית .. חודשיים זה כמו ברוב העולם - ארה"ב וגם באירופה אז אל תבלבל ת'ביצה הימנית חבוב..

יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על שפה לא נאותה גם כן, באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורום

כשאתה תהיה בנאדם שאוסף זבל מהרחובות בשביל 12 שקל בשעה' date=' בקושי מפרנס 4 ילדים ואישה, וכל אחד מה"חנונים" שפה יהיה מיליונר(שיוכל לזרוק לך לא רק שקל, אלא גם 50), אז נראה כמה תחשוב שהילדים פה חנונים שהם קוראים ספרים. חתיכת טמבל. תפסיק כבר לזבל את השכל, עם הרמה הסמנטית שלך, באמת אולי עדיף שתלמד גם כל החופש הגדול, חופש חנוכה, פסח ופורים. אולי גם בלילות.

כל מה ששרת החינוך רוצה זה להבטיח לך ולחברים ה"גזעיים" שלך עתיד יותר טוב, לך ולילדים שלך. היא רוצה שהדור הבא לא יהיה עני כמו הדור הזה(הכל יחסי כן? ברור שלא כולם עניים, אבל יש מספיק).

תלמד להודות לה.

במבט לאחור אני מצטער שחתמתי על העצומה.

[/quote']

יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3 על שפה לא נאותה גם כן, באזהרה השלישית אתה תורחק / תנעל מהפורום

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים