עבור לתוכן

רוצים לקצר את החופש הגדול! תיכנסו ותעזרו!!

Featured Replies

פורסם

תגידו לי אתם חבורה של מטומטמים?! מה זה השטויות האלה "הגיע זמן" ו"טוב שמקצרים" אנשיםםם בכלל העולםם החופש חודשיים וחצי- שלוש ועכשיו הם רוצים לקצר לנו את זה לחודש? איבדתםם תראש שלכם?!?!!?!?!?! חייבים חופש אי אפשר חודש ועוד פעם לימודים נשתגע !!!!!!!!

יא מפגר איפה אתה חי, באנגליה החופש הגדול 3 שבועות...

וגם, הגיעה הזמן שיקצרו את כל החופשים האלה... זה כבר מתחיל לשעמם... וגם זה רע לפורום - יותר תרדי 12 בלילה :lol:

אגב, מהשגיאות שלך ומצורת הכתיבה שלך אפשר להבין שלך זה רק יעזור

• תגובות 76
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יא מפגר איפה אתה חי, באנגליה החופש הגדול 3 שבועות...

וגם, הגיעה הזמן שיקצרו את כל החופשים האלה... זה כבר מתחיל לשעמם... וגם זה רע לפורום - יותר תרדי 12 בלילה :lol:

אגב, מהשגיאות שלך ומצורת הכתיבה שלך אפשר להבין שלך זה רק יעזור

יאללה יא אהבל רואים שאתה ילד דפוק.. אעלק באנגלית זה 3 שבועות חחחחחחחחחחחח .. בכל מקרה מי אתה בכלל שתשפוט אותי יא מפגר- אתה לא מכיר אותי בכלל.. תאמין לי שאני חורש טוב מאוד בלימודים, וכמה שגיאות כתיב זה בגלל שחזרתי לא מזמן מארה"ב ששם גדלתי, אז תעשה טובה לעצמך ותהיה קצת יותר בשקט כי עדיף להיות בשקט מאשר להגיד דברים מטומטמים (שבמקרה שלך זה בא ממטומטם) בכל מקרה לא צריכים להשוות לאנגלית .. חודשיים זה כמו ברוב העולם - ארה"ב וגם באירופה אז אל תבלבל ת'ביצה הימנית חבוב..

פורסם

בוא אנה אתם חבורה של חנונים, בטח כל היום קוראים ספר- חבורהה של חנונייםםם שרוציםםם ללמוד יא מעפניםםםםםםם!!!!! תבינו שיש חיייםם חוץץ מלימודיםם כמו לבלות וכמו לנוחח קצת וזה החופש אז אל תגידו שצריכים לקצר יא מפגרים!!!!! פורום של יורמיםםםם

כשאתה תהיה בנאדם שאוסף זבל מהרחובות בשביל 12 שקל בשעה, בקושי מפרנס 4 ילדים ואישה, וכל אחד מה"חנונים" שפה יהיה מיליונר(שיוכל לזרוק לך לא רק שקל, אלא גם 50), אז נראה כמה תחשוב שהילדים פה חנונים שהם קוראים ספרים. חתיכת טמבל. תפסיק כבר לזבל את השכל, עם הרמה הסמנטית שלך, באמת אולי עדיף שתלמד גם כל החופש הגדול, חופש חנוכה, פסח ופורים. אולי גם בלילות.

כל מה ששרת החינוך רוצה זה להבטיח לך ולחברים ה"גזעיים" שלך עתיד יותר טוב, לך ולילדים שלך. היא רוצה שהדור הבא לא יהיה עני כמו הדור הזה(הכל יחסי כן? ברור שלא כולם עניים, אבל יש מספיק).

תלמד להודות לה.

במבט לאחור אני מצטער שחתמתי על העצומה.

פורסם
  • מחבר

כשאתה תהיה בנאדם שאוסף זבל מהרחובות בשביל 12 שקל בשעה, בקושי מפרנס 4 ילדים ואישה, וכל אחד מה"חנונים" שפה יהיה מיליונר(שיוכל לזרוק לך לא רק שקל, אלא גם 50), אז נראה כמה תחשוב שהילדים פה חנונים שהם קוראים ספרים. חתיכת טמבל. תפסיק כבר לזבל את השכל, עם הרמה הסמנטית שלך, באמת אולי עדיף שתלמד גם כל החופש הגדול, חופש חנוכה, פסח ופורים. אולי גם בלילות.

כל מה ששרת החינוך רוצה זה להבטיח לך ולחברים ה"גזעיים" שלך עתיד יותר טוב, לך ולילדים שלך. היא רוצה שהדור הבא לא יהיה עני כמו הדור הזה(הכל יחסי כן? ברור שלא כולם עניים, אבל יש מספיק).

תלמד להודות לה.

במבט לאחור אני מצטער שחתמתי על העצומה.

קודם כל אל תתנפל יא אהבל אף אחד לא דיבר אליך, דבר שני תאמין לי שיש לי רצון להצליח ושאני משקיע ת'תחת שלי אז אל תדבר פה שטויות מובן?!?!?! יא חתיכת אפס, דבר שני אני גם קורא ספרים וגם לומד- ואני מאחל לך שתעבוד כאוסף זבל מהרחוב ושתהיה עני.... אבל אתה לא חושב שזה מוגזם להוריד חופש גדול?! בן אדם צריך את החופש שלו- נכון צריך ללמוד אני לא אומר שלא, אבל גם חופש צריך ואני לא חושב שחודשיים זה מוגזם- אני חושב שזה בסדר גמור, ואחרי זה אפשר לחרוש 10 חודשים עם התחלה חדשה .. אם יעשו את זה חודש הילדים לא יספיקו להתאושש מהבגרויות ויהיו גמורים לא יהיה להם חשק ללמוד.. אני בטוח שאתה מכיר את ההרגשה שאחרי חודשיים אתה כבר מת לחזור ללימודים ולחרוש וללמוד ואחרי חצי שנה אתה כבר לא כל כך רוצה, אם יעשו את זה חודש לא יהיה את ההרגשה הזאת, רמת הלימודים תרד, הילדים יהיו גמורים- עייפים, לחוצים, אני חושב שאסור ליולי תמיר לעשות את הצעד הזה..

פורסם

פותח הדיון,אני אסכם את זה רק שאני אגיד שאתה בן אדם מסכן ועלוב.

פורסם
  • מחבר

פותה הדיון,אני אסכם את זה רק שאני אגיד שאתה בן אדם מסכן ועלוב.

שיווו אני לא מבין למה כולם מתנפלים עלייי פה?! מה כבר אמרתי?! שבן אדם צריך חופש..

פורסם

כי אתה מעורר רחמים

וגם: לא אמרתי אנגלית, אמרתי אנגליה... UK

+

התירוץ שלך מצוצץ מאצבע, אתה חושב שזה מעניין אותי איפה היית ומה עשית?

עריכה2: בוא תכתוב לי את קורות החיים שלך אולי אני אפילו יתצוך בעצומה החסרת תועלת שלך... כל בן אדם נורמלי יודע שעצומות כאלה לא מובילות לשום מקום

פורסם

שיווו אני לא מבין למה כולם מתנפלים עלייי פה?! מה כבר אמרתי?! שבן אדם צריך חופש..

זו לא הבעיה שאמרת שצריך חופש,ברור שצריך,פשוט אתה לא יודע להתבטאות כמו בן אדם,אתה מקלל ומעליב אחרים ולכן אמרתי את זה.

אתה יכול להתנצל על מה שאמרת,ואולי נוכל לדון בעיניין כמו בוגרים.

פורסם

קודם כול הם לא מתכוונים "לגנוב" לנו תחודש שרוצים לקצץ הם יחזירו אותו בחופשת חגים ואולי בחופשה חדשה בין שתי הסמסטרים.

דבר שני תדעו שישראל ממוקמת גבוה ברשימה בין המדינות עם שעות הלימוד הכי גבוהות וזה עוזר?לא כיוון שמדינות שממוקמות מתחתינו מצב החינוך שם בהרבה יותר טוב.

גם לא הבנתי תרעיון,רוצים להוסיף עוד שעות לימוד ובכך לפתור מעצמם תאחריות?תראו עד כמה עלובים שהם חושבים שהדבר היחידי שמצריך שינוי הוא שעות הלימוד.

פורסם

מסכנים פותחי העצומה, אם הם היו יודעים שהדבר הזה היה מחליט "לקדם" אותה אני בספק אם הם היו פותחים אותה מלכתחילה ... בזכותו לא רק שאנשים כאן לא יחתמו, הם יפתחו עצומה נגדית :lol:

פורסם
  • מחבר

יאללה מתנצל על השפה שלי- פשוט מעצבן אותי לשמוע שרוצים לקצר את החופש שהוא הדבר היחיד שמציל אותי מלהשתגע - אני קורע ת'תחת כל השנה בלימודים קצת חופש לא יזיק- מבין? וקובי אני מסכים איתך מאה אחוז..

פורסם

חחחחחחחחחחח

וגם רציתי להוסיף משהו, למה כולם מאשימים את מערכת החינוך בכישלון של הילדים בלימודים?

צריך קודם כל להאשים את ההורים ורק אז את מערכת החינוך... כי חינוך בבית קודם לכל, בגלל זה יש אנשים שיושבים ולומדים (שיעורי בית וזה) ויש את האלה שבאים הביתה, זורקים את התיק והולכים לשחק בכדורגל (בימינו זה נקרא CS או WOW)

פורסם
  • מחבר

כי אתה מעורר רחמים

וגם: לא אמרתי אנגלית, אמרתי אנגליה... UK

+

התירוץ שלך מצוצץ מאצבע, אתה חושב שזה מעניין אותי איפה היית ומה עשית?

עריכה2: בוא תכתוב לי את קורות החיים שלך אולי אני אפילו יתצוך בעצומה החסרת תועלת שלך... כל בן אדם נורמלי יודע שעצומות כאלה לא מובילות לשום מקום

קודם כל אני יודע שאמרת אנגליה זאת הייתה טעות הקלדה מצדי, דבר שני לא אמרתי את זה כדי שזה יעניין אותך זה לא שאכפת לי מה אתה חושב בדיוק.. אמרתי את זה כדי שתפנים ת'רעיון, בכל מקרה ת'לא צריך ת'קורות חיים שלי כי אני לא זה שתפחתי את העצומה, אני רק זה שפרסמתי אותה פה , העצומה הזאת כבר מעל שבוע וחצי חיה..

פורסם

לדעתי חודשיים חופש זה ארוך מידי.אני זוכר כשהייתי תלמיד ,הייתי משתגע אחרי חודש וכבר רוצה לחזור ללמוד,עם כל הצער שבדבררר.

פורסם
  • מחבר

תשמע כל אחד מרגיש אחרת , אני למשל חייב את החודשיים האלה, כי אחרת אני משתגע.. ושלא נדבר על כך שאני עובד גם בקיץ ועושה כסף וחוסך לעתיד.. בכל מקרה אני עדיין בעד להשאיר את החודשיים האלו ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים