עבור לתוכן

רוצים לקצר את החופש הגדול! תיכנסו ותעזרו!!

Featured Replies

פורסם

מה בדיוק אתה משלם לה הא? :kopfpatsch:

שיבטלו את החופש לגמרי יאללה אני פותח עצומה!

• תגובות 76
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן לי לתקן אותך -

שרת החינוך רוצה מה? שילדים ילמדו יותר?! חולת נפש!! ישר לגהנום! בשביל זה אנחנו משלמים לה?!

ו- :lol:

פורסם
  • מחבר

לא רק לקצר, בשביל אנשים כמוך יש לבטל את החופשים!

אתה צריך extra time, למרות שאני בספק אם גם זה יעזור לך.

למה לבטל לי?! כי אני לא חנון כמוך ואני גזעיי ויוצא למועדונים ויש לי חיים חוץ מלימודים לא כמוך!!!! בגלל זה צריכים לבטל?! יא יורם מעפן לך תקרא ספר !! בוא אנה אנשים כמוך הורסים את העולם תאמין לי- אתה צריך להתבייש...

פורסם

PROSK8 14

itayshar היקר,

בבקשה תפסיק לאנוס אותי,

בברכה,

השפה העברית.

פורסם

אז תמצא לך עבודה אחר צהורים\ימי שישי, לי יש כמה חברים שעושים את זה.

כבר עניתי על הסעיף הזה, אין לי אפשרות כזאת. אני מניח שאני לא מקרה מייצג, אבל אני גם מניח שיש מספיק אנשים כמוני, ושזה יפגע בי - ובהם - אם יקרה.

אני לא מחפש פה תרוצים למה לא לקצר, אני מציג סיבה אישית שלי- אני חייב את החופש הזה("חופש" כי אני לא ממש נח, אבל שיהיה).

באופן כללי, גם בלי עבודה, צריך ממש לנוח אחרי שנה של לימודים, וחודש לא מאפשר הכל בזמן.

בוא אנה אתם חבורה של חנונים, בטח כל היום קוראים ספר- חבורהה של חנונייםםם שרוציםםם ללמוד יא מעפניםםםםםםם!!!!! תבינו שיש חיייםם חוץץ מלימודיםם כמו לבלות וכמו לנוחח קצת וזה החופש אז אל תגידו שצריכים לקצר יא מפגרים!!!!! פורום של יורמיםםםם

לא, אבל נראה לי שפשוט אנשים פה(חלקם) מבינים את חשיבות הלמידה. אני לא תומך בקיצור החופש, אבל בהחלט צריכים ללמוד, ואני מציע לך לעשות את זה. לך תדע, אולי יעזור לך בחיים.

פורסם
  • מחבר

לא, אבל נראה לי שפשוט אנשים פה(חלקם) מבינים את חשיבות הלמידה. אני לא תומך בקיצור החופש, אבל בהחלט צריכים ללמוד, ואני מציע לך לעשות את זה. לך תדע, אולי יעזור לך בחיים.

תאמין לי שאני לומד וקורע את התחת בלימודים וקיבלתי ממוצע 90.. אבל זה אומר שצריכים לקצר את החופש?! בן אדם צריך גם לנוח בחיים וצריך גם להנות מהחיים, נכון צריכים ללמוד אבל צריכים גם להנות- לא ללמוד 24 שעות רצוף.. לכל דבר יש גבול..

פורסם

אני לא אמרתי שצריך לקצר. תקרא את התגובות שלי ותראה שאני נגד. מה שיש לי בעיה איתו זה הגישה שלך. לימודים זה יותר מבית ספר, ואם לדעתך לקרוא ספרים כשלא חייבים אלא רוצים זה "חנוניות", לדעתי יש לך בעיה. אני לוקח ללב כי אני מאוד אוהב לקרוא, זה כיף,וכן, זה גם סוג של למידה.(ושלא תרוץ פה ישר לצעוק "חנון!!!!!" אתה לא מכיר אותי.)

פורסם

לדעתי, חופש זה מספיק בשביל חופש גדול ובהחלט מספיק בשביל מנוחה.

מה גם שבשנה הבאה ביב' אני אלמד 12 שעות בשבוע, לא אכפת לי ללמוד חודש יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא אמרתי שצריך לקצר. תקרא את התגובות שלי ותראה שאני נגד. מה שיש לי בעיה איתו זה הגישה שלך. לימודים זה יותר מבית ספר, ואם לדעתך לקרוא ספרים כשלא חייבים אלא רוצים זה "חנוניות", לדעתי יש לך בעיה. אני לוקח ללב כי אני מאוד אוהב לקרוא, זה כיף,וכן, זה גם סוג של למידה.(ושלא תרוץ פה ישר לצעוק "חנון!!!!!" אתה לא מכיר אותי.)

חחחח אחי גם אתה צריך לקרוא שוב פעם את התגובות שלי, לא אמרתי שמי שקורא ספר או שמי שלומד חנון- אמרתי שמי שקורא ולומד 24 שעות רצוף וחושב שצריך לקצר את החופש ולקצר את חופשת פסח,חנוכה וכו' פשוט חנון .. בן אדם צריך ללמוד וצריך לקרוא ספרים אבל לכל דבר יש גבול לפי דעתי, ועוד לקצר את החופש!!! בן אדם צריך גם את החופש שלו וזמן שלו לנוח ...

פורסם

לקרוא ספר זו גם מנוחה. [לא שאני בעד הקיצור...]

פורסם

לדעתי, חופש זה מספיק בשביל חופש גדול ובהחלט מספיק בשביל מנוחה.

מה גם שבשנה הבאה ביב' אני אלמד 12 שעות בשבוע, לא אכפת לי ללמוד חודש יותר.

רואים, על זה דברתי...

אבל מהצד השני יש אנשים שלוקחים על עצמם 50 שעות שבועיות, ולהם לא מגיע את הלחץ הזה (יותר ימים פחות שעות שבועיות).

פורסם

מה בדיוק אתה משלם לה הא? :kopfpatsch:

למקרה שכתבת את זה ברצינות, קבל שיעור חינם באזרחות:

אני -> מס הכנסה -> ממשלה -> משכורת של שרת החינוך. קפיש?

פורסם

אני אומנם בעמדת מיעוט כאן אבל אני חושב שזה רעיון טוב, אם לא עבור הכיתות הגבוהות אז לפחות ליסודי. החופש הגדול הוא סיוט של כל הורה בגלל שצריך למצוא איך להעסיק ילדים קטנים במשך חודשיים, אומנם יש קייטנות (במקרה הטוב זה 3 שבועות) ויש הורים שלא אכפת להם שהילדים יסתובבו ברחובות אבל בגדול קיצור יכול רק לעזור. שוב זה כנראה לא רלוונטי לרוב האנשים באתר כאן אבל זה גם שיקול...

פורסם

איזה כיף שאני כבר לא תלמיד.....

פורסם
  • מחבר

אני אומנם בעמדת מיעוט כאן אבל אני חושב שזה רעיון טוב, אם לא עבור הכיתות הגבוהות אז לפחות ליסודי. החופש הגדול הוא סיוט של כל הורה בגלל שצריך למצוא איך להעסיק ילדים קטנים במשך חודשיים, אומנם יש קייטנות (במקרה הטוב זה 3 שבועות) ויש הורים שלא אכפת להם שהילדים יסתובבו ברחובות אבל בגדול קיצור יכול רק לעזור. שוב זה כנראה לא רלוונטי לרוב האנשים באתר כאן אבל זה גם שיקול...

אולי בישביל ההורים זה כיף- למרות שאני בספק שזה אצל כולם, אבל תחשוב קצת על התלמידים- צריכים קצת נחת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים