עבור לתוכן

רוצים לקצר את החופש הגדול! תיכנסו ותעזרו!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אנשים תעשו טובה ואל תבלבלו ת'שכל - בישבילי החודשיים האלה אפילו לא מספיקים - אז רוצים להוריד את זה לחודש? אני פאקין ישתגע !!! בבקשה תמשיכו לחתום אנשים!!

• תגובות 76
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פאקין ישתגע? אותך צריך ללמד 14 חודשים בשנה, לא 12

פורסם
  • מחבר

פאקין ישתגע? אותך צריך ללמד 14 חודשים בשנה, לא 12

חחחחחחח... מה אני יעשה אני לא יכול לעמוד בלחץ הזה!! רוצים לקצר את החופש הגדול וזה הדבר היחיד שמציל אותי מכל הלחץ בלימודים, תשמעו נותנים לנו בגרויות ותוחנים אותנו בחומר- אתם לא חושבים שצריכים את החודשיים האלה להירגע קצת !! אני חייב את החופש הזה!! אי אפשר בלי זה אני ישתגע!!!

פורסם

"מה אני יעשה"? "תוחנים אותנו בחומר"? "ישתגע"? אתה רוצה הקלות בלימודים ועושה שגיאות מפגרות בעברית באותו משפט?

פורסם

זה בסדר, בטח עוד לא עשה בגרות בלשון\הבעה :P

פורסם

חחחחחחח... מה אני יעשה אני לא יכול לעמוד בלחץ הזה!! רוצים לקצר את החופש הגדול וזה הדבר היחיד שמציל אותי מכל הלחץ בלימודים, תשמעו נותנים לנו בגרויות ותוחנים אותנו בחומר- אתם לא חושבים שצריכים את החודשיים האלה להירגע קצת !! אני חייב את החופש הזה!! אי אפשר בלי זה אני ישתגע!!!

התלמיד הישראלי בממוצע לומד משהו כמו 5 שעות ביום (בכיתות הגבוהות), אז אל תזבל את השכל.

וזה שאמר שהוא עובד, אז אף אחד לא מחייב אותך לעבוד, אתה לא חייב (!!!) לעבוד.

פורסם

לא תוחנים אותנו ולא כלום אבא שלי צוחק עליי שגם עם הכמות המיזערית שאני מקבל אני לא עושה :P

לחלק מאיתנו אין אפילו חודשיים כי יש בגרויות בחופש

פורסם

גם אם יהיו 15 אלף לא יצא מזה כלום..(אם זה אמיתי בכלל)

בכל מקרה,אותי זה לא ממש מעניין..אני סיימתי ככה שמצידי שיבטלו אותו לגמרי

עדיף שתשתוק כי זה מה שאמרו כל המנהלים ה"חכמים" על העצומה שהייתה לדחיית המועד בפיזקה ומה קרה בסוף רק תזכיר לי? הבגרות נדחתה!

פורסם

זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי עד כה.

הבגרות האחרונה שלי היא ב-28 ליוני, וזה רק מיקצוע אחד ככה שזה לא מכביד.

מי שעושה מועד ב' זה כבר סיפור אחר (סיפור מבורך!!).

אז אתה לא צריך לבכות.

עדיף שתשתוק כי זה מה שאמרו כל המנהלים ה"חכמים" על העצומה שהייתה לדחיית המועד בפיזקה ומה קרה בסוף רק תזכיר לי? הבגרות נדחתה!

מה?

מתי המועד של פיסיקה?

אתה מדבר על הבגרות של השנה?

(ועל איזה שאלונים מדובר, מכיניקה\חשמל\קרינה וחומר?)

פורסם

לא תוחנים אותנו ולא כלום אבא שלי צוחק עליי שגם עם הכמות המיזערית שאני מקבל אני לא עושה :P

ילד, תלמד עברית =|

אתה מבזה את עצמך יותר ויותר.

ולא אכפת לי שיקצרו את החופש, אין לי תועלת בחופשים גם ככה, ממילא אני כל חופש עסוק בלמידה, פעם בבית ספר לאומנויות ומדעים, פעם באונ' חיפה, פעם בבן גוריון, אין לי ממילא חופש.

פורסם

התלמיד הישראלי בממוצע לומד משהו כמו 5 שעות ביום (בכיתות הגבוהות), אז אל תזבל את השכל.

וזה שאמר שהוא עובד, אז אף אחד לא מחייב אותך לעבוד, אתה לא חייב (!!!) לעבוד.

ואם אני אגיד לך שכן אני חייב לעבוד? לא שאם אני לא יעבוד אני אמות או משהו, אבל הכסף הזה צריך לכסות את הצרכים שלי(חוץ מאוכל) ל10 חודשים הנותרים. כן עכשיו יבואו כולם לצעוק "אתה גר עם ההורים, מה כבר יש לך להוציא", אז באופן מפתיע(?), אני דואג לכל ההוצאות שלי(ספרים שאני קורא הרבה, ציוד נגינה, אני גיטריסט, רשיון נהיגה עוד מעט), כל ההוצאות בעצם חוץ משכר דירה ואוכל. בלי זה בעצם אני תקוע בבית בלי שום מרווח פיננסי.

אז רצוי לעבוד.

פורסם

אז תמצא לך עבודה אחר צהורים\ימי שישי, לי יש כמה חברים שעושים את זה.

פורסם
  • מחבר

בוא אנה אתם חבורה של חנונים, בטח כל היום קוראים ספר- חבורהה של חנונייםםם שרוציםםם ללמוד יא מעפניםםםםםםם!!!!! תבינו שיש חיייםם חוץץ מלימודיםם כמו לבלות וכמו לנוחח קצת וזה החופש אז אל תגידו שצריכים לקצר יא מפגרים!!!!! פורום של יורמיםםםם

פורסם

לא רק לקצר, בשביל אנשים כמוך יש לבטל את החופשים!

אתה צריך extra time, למרות שאני בספק אם גם זה יעזור לך.

פורסם

כי שרת החינוך הזאת רוצה שהתלמידים ילמדו יותר ופחות חופש- היא משוגעת אני אומר לך.. היא גם נתנה הוראה למורים לתת יותר שיעורי בית פי כמה.. בבבקשהה אנשים תחתמו תאמינו לי שזה עוזר!!

שרת החינוך רוצה מה? שילדים ילמדו יותר?! חולת נפש!! ישר לגהה! בשביל זה אנחנו משלמים לה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים