עבור לתוכן

רוצים לקצר את החופש הגדול! תיכנסו ותעזרו!!

Featured Replies

פורסם

אני בהחלט חושב שצריך להרים את הרמה הלימודית פה, ואם זה אומר לימודים קשים- צריך לאכול את זה. בצבא או בחיים אף אחד לא ירחם עליך.

אבל קיצור החופשה זה לא הדרך. אז חתמתי

• תגובות 76
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מניאק!

דואג לתחת שלו...

לא, פשוט לא דואג לשלך.

פורסם

הגיע הזמן. תמיד הרגשתי שהחופש ארוך מידי.

פורסם

אתה מתכוון החופש ארוך מידיי בשבילם.

כי אם לא, אני מרחם עליך...

פורסם

איזה מטומטמת, זה בקפייר קלאסי ::)

אני מסיים השנה(בי"ס, רק בי"ס :() אז אולי אני קצת לא אובייקטיבי, אבל לדעתי צריך להעיף את כל החופשות של החגים ולהאריך את החופש הגדול

אם היא רוצה לקצר אותו, אז שתוסיף את החופשים האלה לחופש הגדול בהפחתה מסויימת

וכל מי שעומד לקפוץ - הדת לא באמת מחייבת חופשים כאלה ארוכים בכל חג, מי שכן מחייב זה המורים שיוצאים לחו"ל ומשאירים אותנו בארץ עם כמות שיעורים ועבודות שמגמדת חודשים של לימודים כרגיל...

פורסם
  • מחבר

תגידו לי אתם חבורה של מטומטמים?! מה זה השטויות האלה "הגיע זמן" ו"טוב שמקצרים" אנשיםםם בכלל העולםם החופש חודשיים וחצי- שלוש ועכשיו הם רוצים לקצר לנו את זה לחודש? איבדתםם תראש שלכם?!?!!?!?!?! חייבים חופש אי אפשר חודש ועוד פעם לימודים נשתגע !!!!!!!!

פורסם

איזה מטומטמת, זה בקפייר קלאסי ::)

אני מסיים השנה(בי"ס, רק בי"ס :() אז אולי אני קצת לא אובייקטיבי, אבל לדעתי צריך להעיף את כל החופשות של החגים ולהאריך את החופש הגדול

אם היא רוצה לקצר אותו, אז שתוסיף את החופשים האלה לחופש הגדול בהפחתה מסויימת

וכל מי שעומד לקפוץ - הדת לא באמת מחייבת חופשים כאלה ארוכים בכל חג, מי שכן מחייב זה המורים שיוצאים לחו"ל ומשאירים אותנו בארץ עם כמות שיעורים ועבודות שמגמדת חודשים של לימודים כרגיל...

צודק, הדת לא מחייבת חופשים כאילו ארוכים.

למשל אפשר ללמוד כל חנוכה, בפסח וסוכות אפשר ללכת גם בחול המועד ואיסרו חג, ובפורים אולי לעשות משהו חינוכי בבית ספר.

אבל השאלה היא, האם אתה לא חושב שצריך לפעמים הפסקה של שבוע סתם ככה?

למשל אני, בלי חופשת פסח הייתי מת (כי עכשיו אני יודע שגמרתי את השנה).

פורסם

חתמתי

פורסם

לא שאכפת לי אני כבר בצבא , אבל מה הביג דיל ? חודש לא מספיק?

חוץ מזה שיש את כל החופשות באמצע של החגים , אפילו בצבא יש לפעמים חופשים :)

פורסם

לא יודע איך לך, אבל לי חודש ממש לא מספיק. חופש גדול זה עבודה(ואני עובד ימים מלאים כשאני עובד, 8 בבוקר עד 4-5, לפעמים יותר, והכסף הזה מאוד חשוב לי)

לימודים(לחזור על כל חומר שאני לא טוב בו לפני עוד שנה) ואולי גם טיפה להרגע משנת לימודים. אז לא, חודש ממש, אבל ממש לא מספיק לכל זה.

פורסם

נשארו לי רק עוד שני חופשים, שלא תקצר אותם!

הרבה תלמידים (בעיקר בתיכון) מנצלים את החופש הגדול גם בשביל לעבוד ולהרוויח כסף. זה גם שיעור חשוב לחיים שלא מלמדים בבצפר, לא?

פורסם

לכל מי שסיים או יסים השנה ולא אכפת לא אז שי***** כי אם זה היה בזמנו הוא היה נהיה אדום

כל עוד זה אמיתי *

פורסם

נשארו לי רק עוד שני חופשים, שלא תקצר אותם!

הרבה תלמידים (בעיקר בתיכון) מנצלים את החופש הגדול גם בשביל לעבוד ולהרוויח כסף. זה גם שיעור חשוב לחיים שלא מלמדים בבצפר, לא?

זהן שכן, הם מלמדים כך - "הזמן קצר והמלאכה מרובה"

פורסם

לא יודע איך לך, אבל לי חודש ממש לא מספיק. חופש גדול זה עבודה(ואני עובד ימים מלאים כשאני עובד, 8 בבוקר עד 4-5, לפעמים יותר, והכסף הזה מאוד חשוב לי)

לימודים(לחזור על כל חומר שאני לא טוב בו לפני עוד שנה) ואולי גם טיפה להרגע משנת לימודים. אז לא, חודש ממש, אבל ממש לא מספיק לכל זה.

אני עבדתי בזמן שלמדתי בתיכון וכך גם חברים שלי והיינו תלמידים טובים מאוד חלק גם מצטיינים , אתה יודע מה עדיף לקצר את החופש

שייתן לך אפשרות להתחשל קצת , אבל לדעתי צריך להוריד תחופשים רק לכיתות מסויימות ולא להפוך את זה לאבסולוטי.

פורסם

אתה כנראה לא הבנת. אני עובד בחופש כעבודה, ממש, "משרה מלאה" אם תרצה לקרוא לזה. 8 בבוקר עד 4-5. אין לי שום אפשרות לעבוד בערבים בימי בצפר, מה גם שלא כולם מוכשרים כמוך, ולי ללמוד לוקח הרבה זמן. "להתחשל"? בחירת המילים שלך לא מוצאת חן בעיני. גם אם לך מתאים לקצר את החופש, זה לא אומר שלאחרים כן. תאמין לי שחודשיים זה נחוץ, ואפילו לא מספיק זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים