עבור לתוכן

קניית חלקי מחשב מכה חנויות - בעד או נגד

Featured Replies

פורסם

שלום,

החלטתי לפתוח לזה נושא בנפרד כי בטח להרבה יש מה להגיד.

הנה השאלה:

אני רוצה לקנות מחשב ומשווה את המחירים בחנויות ובאינטרנט.

בסופו של דבר הגעתי למצב שישנם חלקים שהם מאוד זולים בחנות אחת מאשר בשניה, וזה יוצר מצב שאם אני רוצה לקבל את כל החלקים במחירים זולים אז אני צריך לקנות בכמה חנויות כדי להרכיב את המערכת....

:nixweiss:

אז מצד אחד יש לי מערכת שאני ארכיב במחיר הכי זול שאפשר וחוסך כמה מאות שקלים :xyxthumbs:

מצד שני כל חילוף של חלק מקולקל אחר כך יגרום לי להצטער על כך שלא קניתי במקום אחד ואין לי מקום מסוים שיפתרו לי את הבעיות... :kopfpatsch:

תגיבו חבר'ה!

פורסם

מה הידע שלך במחשבים?

פורסם
  • מחבר

שאלה כללית מדי...אתה מתכוון להגיד שאני צריך לדעת מה אני לוקח ושלא יסבנו אותי?

כעיקרון אני מתכנת במקצוע שלי...

פורסם

שאלה כללית מדי...אתה מתכוון להגיד שאני צריך לדעת מה אני לוקח ושלא יסבנו אותי?

כעיקרון אני מתכנת במקצוע שלי...

אני מתכוון שאם פתאום המחשב לא יעבוד אתה תדע איזה חלק בעייתי? או שתצטרך לשלוח אותו למעבדה בשביל שיבדקו לך.

פורסם

שאלה ליגיטימית..

אני למשל מבין טוב בתחום ולכן הזמנתי מכמה חנויות והרכבתי לבד.. בסך הכל אין בעיה עם זה.. אחלה שיטה..

פורסם

אם יש לך כוח להתרוצצויות במידה ותצטרך אחריות אז למה לא.

מה שכן, אני לא בטוח שההפרשים גדולים כ"כ אחרי שאתה קונה מחשב בחנות אחת ומקבל הנחת מזומן.

פורסם

אני אישית תמיד קונה במקום הכי זול שיש לאותו פריט ספציפי (כמובן בחנויות שאני מכיר ומכבד)

ככה יוצא הכי זול

אני בכול מקרה בחיים לא יתן שמישהו אחר ירכיב לי את המחשב שלי (מי יודע אם הוא יודע לחבר IDE.... :silly: ) ובכול מקרה אני מזהה קודם כול מה הבעיה במחשב ואם זה חומרה שצריך לממש אחריות או משהו אחר

לסיכום - כמו שאמרו, אם אתה יודע להרכיב לבד ולזהות איפה הבעיה אז עדיף לחסוך את הכסף, אחרת אין טעם לקנות במספר חנויות

(תמיד טוב ללמוד אם אתה לא יודע ;) )

פורסם

אני בעד....אבל שוב אם אתה יודע רק...וברור שטוב ללמוד אבל אם אתה רוצה תנסה ללמוד על איזה פנטיום 3 ישן או משהו ולא על מחשב חדש...

אם אתה יודע להרכיב שזה כמובן משהו שלא צריך יידע מיוחד ואם אתה מתכנת אז להתקין את התוכנות והדרייברים אתה בטח תדע..

אני אישית תומך..ככה יוצא הכי זול...

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שאם פתאום המחשב לא יעבוד אתה תדע איזה חלק בעייתי? או שתצטרך לשלוח אותו למעבדה בשביל שיבדקו לך.

כמובן אם משהו לא עובד אני אדע לזהות את הבעיה...

התקנתי מספיק דרייבים בחיים וגם חיברתי חלקים במחשב שלי.......אז לא תהיה לי בעיה גם להרכיב את המחשב החדש..וגם אם כן יש את הפורום ואת חברים:)

אבל מה שאני רוצה לדעת האם מהניסיון שלכם עדיף להתרוצץ בין החנויות כאשר משהו מתקלקל או שעדיף לשלם יותר אבל לדעת שאם קורה משהו אז יש לך לאן ללכת ויטפלו לך שם בהכל(כמובן להכיר את החנות ואת השרות)... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים