פורסם 2007 באפריל 818 שנים אתה מדבר על מילה? טוב, האמת היא שאני כל הזמן מאיימת לחתוך לו אז הוא ישן עם עין אחת פקוחה.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אני עוד פה.. מזועזע מדי בשביל ללכת וחיממתי כבר את הכסא טוב מדי בשביל לעזוב אותו עכשיו.תגידי, זה לא עושה לך בחילה לראות איבר שנראה כמו ספריי קצפת אינסטנט?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אם אני לא טועה זה סתם עוד עור שמכסה את הפיטמה ? לא נורא את לא בוהה בזה ככה ליפעמים הוא יורד לך ? הדיון גולש מקקים שנכנסים לך לחדר להרוג זה אחד הגו'קים השנואים עלי
פורסם 2007 באפריל 818 שנים תפסיקו להיות מגעילים, תחזרו לנושא.בישביל לא ליצור ספאם,לא צריך להרוג שום איש, שום חיים של יצור חי לא צריך לקחת, עם מדובר ברוצח אדם, מיצידי שירצחו אותו.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אוי לא, אל תגיד לי! הוא גאנגסטר כזה! הוא גם יפרוץ לי למחשב, גם יגלה איפה אני גרה, גם ישרוף לי את האוטו וגם יאנוס את החתול שלי?! בשביל מה הוא צריך לאנוס לך את החתול שהוא יודע איפה את גרה?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים כי הוא טוען שיש לו סטנדרטים והוא לא רוצה אותי. תפסיקו להיות מגעילים, תחזרו לנושא.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים ברור שלאמה זיין שכמותו צריך אחד כמוךהוא מביא 1000 כמוך לארוחת בוקררק ד.א,על מי מדברים?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים כי הוא טוען שיש לו סטנדרטים והוא לא רוצה אותי. ;D א. מי בוהה בזה? ב. איך אתה יודע איך זה נראה? א. אין תגובה. ב. אני אאלץ לשבור את מחסום התמימות (את גרמת לי לעשות את זה!) -פורנו, ולא שומדבר מעבר!
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אני מתה מצחוק פה... ברור שלא מה זיין שכמותו צריך אחד כמוך הוא מביא 1000 כמוך לארוחת בוקר רק ד.א,על מי מדברים? על הרב-זיין התותח שפתח את הת'רד הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.