פורסם 2007 באפריל 818 שנים אנשים שמ****ים את השכל.. ואת קרן פלס ואיה קורןזהו סיימתי משמרת...לישון..בראל.חחח אני אוהב אותך כך כךאני שונא גם אנשים שיודעים מזה Quest
פורסם 2007 באפריל 818 שנים Vitnir , אוקיי סמכי עליי שאני יודע אחרי כמה פעמים אם אותה בחורה להביא אותה לאורגזמה
פורסם 2007 באפריל 818 שנים ^^ לקחת את זה קשה מידי אולי מספיק? עוד משהו, את זה שכתוב על המטהר אוויר "כשר" ולמטה "לא למאכל"
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לא פשוט סתם נימאס לי מימנה ומזה שהיא חושבת שהיא יודעת הכלפשוט צריכים להרוג אותה :-X
פורסם 2007 באפריל 818 שנים link=topic=251162.msg2217871#msg2217871 date=1176016018]לא פשוט סתם נימאס לי מימנה ומזה שהיא חושבת שהיא יודעת הכלפשוט צריכים להרוג אותה :-Xאני מאוהב בך(טוב לא)
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר היא לא כזאת גרועה, סתם איזה ילדה חכמה (ת.ט) שקרא קצת ספרים ותופסת מעצמה......עזבו את זה... לא שווה להתעצבן...בראל.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים עוד אנשים שצריך להרוג:צמחונים.כאלה שלא שותים בירה כי זה "לא טעים" או מר להם.את מי שהמציא את גולדסטאר לייט.את מי שחשב על הפירסומת לזהאת דץאת דצהבחורות שחושבות שהן יודעות לנהוג.כאלה שרוקדים סטפס עם הנעליים המעצבנות האלה.אסטרולוגים ואסטרולוגיה. (מישהו יסביר לי למה 90% מהבחורות מאמינות בזה..?)כאלה שהולכים עם החליפות טריינניג עם הפסים בצד של הגרוזינים\קפקזים.כאלה שאומרות תכלצ, ובכלל צפונבוניות.בחורות שלא מגלחות את בית השחיבחורות עם שפם..יש כל כך הרבה אנשים להרוג....אם תהרוג אותן יישארו לך רק גברים ובעלי חיים לדפוק.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אם תהרוג אותן יישארו לך רק גברים ובעלי חיים לדפוק. נראה לך שהוא לא יודע את זה?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אנשים שמבקשים ממך כל הזמן להוריד להם סרטים וסדרות באינטרנט. וכשאתה מציע להם ללמד אותם להוריד בעצמם, הם מסרבים בטענה שזה יאט להם את הגלישה.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים אנשים שלובשים סנדלים! 8)אני רוצה לראות שתצליח ללבוש סנדל. לדעתי זה יהיה קצת בעייתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.