פורסם 2007 באפריל 618 שנים מכורים יקרים:שמעתי דבר ממש מוזר. אמרו לי שבפרק הראשון של העונה הראשונה, על אחת מדלתות/חלונות המטוס שהתרסק יש את הסמל של DHARMA.הייתי רוצה לדעת אם זה נכון, כי ראיתי שוב את הפרק הראשון, ולא שמתי לב למשהו כזה.אם מישהו יודע על זה, אז שיגיד גם איפה ומתי יש את זה.ואם יש למישהו עוד דוגמאות כאלה לדברים ש"אף אחד לא שם לב אליהם", שיגיד גם איפה.חג שמח!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כאחד שראה לא מזמן את העונה הראשונה (חודש בערך) לא זכור לי שום דבר כזה. וגם לא מזמן באחד הפרקים הראו שוב את הקטע שהמטוב התרסק וזה לא הופיע.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אחד הדברים שמעניינים אותי עכשיו זה 4-8-15-16-23-42 וגם מעניין מה קרה עם הניגרים (מייקל והבן שלו ) הו נו אני מת לראות את הפרק של היום אבל בקושי יש מקורות מהקישור של להלה :'( אני רק ב-50%
פורסם 2007 באפריל 618 שנים יש משהו בזה דוקא, אני זוכר שמתישהו ראיתי תמונה שמישהו פרסם מהפרק הראשון והוא טען שיש את הסמל של דארמה שם אבל זה לא היה, זאת סתם היתה צורה שדומה מאוד.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אחד הדברים שמעניינים אותי עכשיו זה 4-8-15-16-23-42 וגם מעניין מה קרה עם הניגרים (מייקל והבן שלו ) הו נו אני מת לראות את הפרק של היום אבל בקושי יש מקורות מהקישור של להלה :'( אני רק ב-50% אתה מתכוון לפרק 15? הורדתי אותו ב3 שעות מה קורה לך??
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא היה סמל על החלון של המטוס, נשמעמטומטמם, היה על כריש שהיה בסדרה...ובקשר למספרים גילו אליהם מה הם...זה חלק מה-TLEו"קניתי" את הפרק האחרון בשעה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים איך אתם רואים את זה, באקסטרה הוט, הפרקים חוזרים על עצמם, ישנים,שידורים חוזרים אי אפשר לעקובבב
פורסם 2007 באפריל 618 שנים The Lost Experienceפרוייקט ענק של ABC, מין מציאות מקבילה ע"פ ובמקביל לסדרה.הם כללו את זה בפרסומות בערוץ, באתרים באינטרנט.היו מלא רמזים מסתובבים והיה צריך לחקור ולמצוא..כרגע זה כנראה נגמר, אך אולי יחזירו לסיבוב נוסף בפגרה שאחרי העונה השלישית.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מה זה השטויות האלה?כאילו מה, מי שרק צפה בסדרה ולא השתתף בפרויקט הזה של ABC לא יזכה לגלות את משמעות המספרים?עדיין לא הבנתי מה פירוש המספרים.נ.ב. העונה השלישית היא האחרונה או לא?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מה זה השטויות האלה?כאילו מה, מי שרק צפה בסדרה ולא השתתף בפרויקט הזה של ABC לא יזכה לגלות את משמעות המספרים?עדיין לא הבנתי מה פירוש המספרים.נ.ב. העונה השלישית היא האחרונה או לא?לא קשור,פשוט ABC עושים משחק בשביל שיהיה יותר מענייןמגלים עוד פרטים, כל אחד יכול לעקוב אחרי זה...יש לזה פורום מיוחד בישראל
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אם כבר יש דיון על אבודים אני חייב לשאול.בפרק מספר 15 (השבוע) מראים את אירועי הפרקים האחרונים והם לא היו בפרק האחרון!***ספויילר***הם מראים איך קייט נכנסת לבתים של האחרים ע"מ לחלץ את ג'ק והם נופלים בשבי ומפוצצים משהו (סירה?)מתי לעזאזל הם הראו את זה?! בפרק לפני זה הם קברו בחיים את שני החברה הצעירים..***/ספויילר***
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.