פורסם 2007 באפריל 618 שנים אני רוצה לעשות משהו "מדליק" ואני מפחד מאוד לעמוד לידו ולהדליק....רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לעשות פתיל הדלקה שיבער כל הדרך עד שיגיע למקום שבו הכל אמור להידלק?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים הכל תלוי במה שיש לך בבית...לי למשל יש אשלגן חנקתי בבית. אני קורא לזה חומר ביתי... :-\יש לך כימיקלים שונים בבית? מה בדיוק אתה רוצה להכין ולהדליק?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אני הייתי משתמש ב"זיקוק" האפור הזה של העוגות יומולדת.הכי פשוט ואינטואיטיביOTלא מגיעים עם התחביב הזה רחוק מדי אז תזהר...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחנות דשנים...בכל מקרה, הפתילים של הנפצים זה סיפור להכין... צריך לבנות מכונה מסובכת בשביל זה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחנות דשנים... בכל מקרה, הפתילים של הנפצים זה סיפור להכין... צריך לבנות מכונה מסובכת בשביל זה. ראית את המכונות האלה מהלגו שמישהו עשה? איזה מאגניב!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כן, ראיתי את זה פעם! זה באמת מגניב...אולי בחופש הגדול אני יכין מכונת וויסקו מעץ, אבל זה נראה לי בזבוז זמן...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מעץ? איך מעץ?! מה שכן, אם אתה מתעסק בזה הרבה, אז מכונת וויסקו ממש שימושית! אתה יודע במקרה מה נמצא בתוך החוטים המסובבים שגורם לזה להיות וויסקו(דליק)?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תערובת של גופרית וחנקת אשלגן, בכול מקרה אני לוקח נייר גלגול שקונים בפיצוציות ומכין גוינט אבש''ש עובד.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אני אשתמש בזיקוקאם אני לא מגיב פה אחרי יום שני בשבו הבא זה סימן שאני מת חעחע
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תשפוך אלכוהול לכל אורך הדרך עד אשתה מגיע למרחק שאתה חושב שאתה בטוח בו זרוק גפרור ו.. תססססס בום?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים יש גם את הדרך המקובלת עליי,לוקחים מפית\מגבת טובלים אותה בוודקה,לוקחים מצית הולכים מאוחר בלילה ליד הבצפר מדליקים את המגבת זורקים ורצים הכי מהר שאפשר,מסתובבים אחורה ו --- בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! (רצוי לצלם את זה) ולמחרת אין לימודים....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.