עבור לתוכן

איפה לקנות משקפי שמש? (מבצע טוב או חנות זולה)

Featured Replies

פורסם

הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\

מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז?

נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200 :hat:

פורסם

על דברים טובים צריך לשלם...

פורסם

תעשה טובה לעצמך ואל תקנה משקפים ב200 שקל

תחסוך עוד ותקנה משהו נורמלי.

פורסם

באופטיקה הלפרין אפשר למצוא בזול.

פורסם
  • מחבר

תעשה טובה לעצמך ואל תקנה משקפים ב200 שקל

תחסוך עוד ותקנה משהו נורמלי.

היה לפני כמה שנים בעיתון שבדקו בבריטניה זוגות של ריי באן/ארמני/בולה/אוקלי מול כאלה פושטיות מהרחוב וההגנה מהשמש הייתה זהה

פורסם

בעיקרון כל הכסף הוא על המותג, יותר נכון על המסגרת המעוצבת.

פורסם

היה לפני כמה שנים בעיתון שבדקו בבריטניה זוגות של ריי באן/ארמני/בולה/אוקלי מול כאלה פושטיות מהרחוב וההגנה מהשמש הייתה זהה

אפילו בחברות האלה ההגנה לא זהה, וביום שתראה לי משקפיים זולות עם עדשות טובות כמו הרייבאן פולרייזד שלי שגם עמידות ולא נשברות תוך שעה נדבר.

פורסם

יש לך בפתח תקווה את חנות היבואן של אוקלי... אתה יכול למצוא שם זוגותא איכותיים החל מ500 אני לא טועה... אני קניתי שם ב700 ועד היום כבר 4 שנים הם עדיין מחזיקות לי

פורסם

^^ יש לו שם הרבה דגמים? כי בנתיים כול החניות שההיתי בהם, חסרים ים דגמים שראיתי באתר של אוקלי.

פורסם

על דברים טובים צריך לשלם... :xyxthumbs:

רק באירוקה תמצא את הדברים הטובים באמת , 450-600 שקל יסדרו אותך.

קניתי משם זוג ב450 עם עדשות פולרייזד , מאוד איכותיות.

פורסם

בדיוק היום קניתי משקפיים באירוקה ב450, מרוצה מאוד!

פורסם

^^ יש לו שם הרבה דגמים? כי בנתיים כול החניות שההיתי בהם, חסרים ים דגמים שראיתי באתר של אוקלי.

כן כמה עשרות דגמים... רוב החנויות לא מחזיקות פשוט בגלל שהמחירים יקרים

תעשה חיפוש בפורום היה על זה פעם דיון עם יותר מידע

פורסם

את שלי קניתי עם 30% הנחה במרכז למשקפי שמש.. יצא 700 ש"ח, עכשיו , אני לא איזה טחון אבל זה משקפיים שחלמתי עליהם שנתיים וחיכתי שהמחיר שלהם ירד... הוא לא ירד במשך שנתיים מ998 ש"ח..

אלה: http://www.sailgb.com/pi/tn.aspx?w=300&f=Cebe/stream.jpg

הדגם השלישי מלמטה..

אני ממש מרוצה מהקניה שלי, הם כבר שנה אצלי, החלפתי כבר עדשות פעם אחת בגלל תאונה קטנה..לדעתי שווה להשקיע אם אתה מוצא משהו שמתאים לך..

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים