פורסם 2007 באפריל 518 שנים שלום כולםלאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה...אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר לא מעשן.i was but no longerלא מצליח...תמיד יש לי את החשק הזה... בעיקר כשאני מתקין את XP בפעם ה5(!) היום ושומדבר עדיין לא עובד
פורסם 2007 באפריל 518 שנים שלום כולםלאחר ויכוח סוער שהיה לי היום על זה שהתעצבנתי על אנשים ען נרגילה ואמרתי שזה פשוט לא זה וא היה ריב על איזה סיגריה הכי טובה...אני הולך על מלברו אדום מה אתם מעדיפים? וגם כמה אתם מעשנים ביום?נכון שאתה ערס בן 15?נכון? או 14 או 16?בכל מקרה אתה ערס או איזה ערס לייט מתלהב.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר מה שתגיד...אותי מעניין לדעת אותך לא.ד"א המלצות לאוטו עד 40K יש למישהו רעיונות? (לא אוטו קטן)
פורסם 2007 באפריל 518 שנים תלוי בתקציב....מתחיל מ Next עובר ל Pallmall אדום ואז L&M אדום...וכמובן איך לא...פעם ב... כשיש חשק אז Black Devil
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר תלוי בתקציב....מתחיל מ Next עובר ל Pallmall אדום ואז L&M אדום...וכמובן איך לא...פעם ב... כשיש חשק אז Black Devilתלוי בתקציב מתחיל מנובלס P:
פורסם 2007 באפריל 618 שנים זה לא מעניין כי אני לא בן 14 שמתהלב מזה שאני מעשן ורק בן 14-16 יכול להתהלב משטויות וכאלו. בקיצור אנשים עם IQ מאוד מאוד נמוך. (במיוחד ערסים בני 14-16 ) ועוד לא אמרת את הגיל שלך...שתף אותנו. "אני מעשן איזה גבר אני! אחר כך אני הולך לדפוק וודקה רדבול!"
פורסם 2007 באפריל 618 שנים תלוי בתקציב מתחיל מנובלס P:נובלס?!!!No Fu**ing Wayאני שונא את החרא תוצרת ישראל הזה!!!לא רציני, זה ממש דוחה!
פורסם 2007 באפריל 618 שנים ^^^^^^נכון... אבל ממש לא לגבי כולם... אתה בכלל לא יכול לעשות את ההכללה הזאת.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא מצליח...תמיד יש לי את החשק הזה... בעיקר כשאני מתקין את XP בפעם ה5(!) היום ושומדבר עדיין לא עובדלא הייתי מכור ואנ גם לא אהיה מכור.אני לא אוהב את הטעם של זה, סתם עישנתי לנסות או משהו האמת אין לי מושג למה..ואני גם לא מעשן סמים למרות שהיו לי הזדמנויות אבל כנראה מהפחד של התמכרות וכל זה אני לא מעשן ויעשן בעתיד.אבל בשביל מה אני מעשן? זה לא מועיל זה רק הורס :\ואם אתה מפסיק אתה מפסיק כי זה הכל בראש שלך.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר לא הייתי מכור ואנ גם לא אהיה מכור.אני לא אוהב את הטעם של זה, סתם עישנתי לנסות או משהו האמת אין לי מושג למה..ואני גם לא מעשן סמים למרות שהיו לי הזדמנויות אבל כנראה מהפחד של התמכרות וכל זה אני לא מעשן ויעשן בעתיד.אבל בשביל מה אני מעשן? זה לא מועיל זה רק הורס :\ואם אתה מפסיק אתה מפסיק כי זה הכל בראש שלך.אני יכול להפסיק את העישון אני מאמין, לא שכרגע זה כל כך מפריע לי אבל אם אני יפסיק אני יתחיל לאכול בכמויות מטורפות מדי...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים ^^^^^^ נכון... אבל ממש לא לגבי כולם... אתה בכלל לא יכול לעשות את ההכללה הזאת. תן לי סיבה אחרת לעישון? כי אוהב את זה? אם הוא אוהב את זה איך הוא התחיל? הוא התחיל בזה שעשה פוזה לאותו אחד שנתן לו תסיגריה והראה לו שהוא גבר שיכול לעשן...
פורסם 2007 באפריל 618 שנים עישון = פוזה. אין מה לעשות. זה היה פוזה כשזה התחיל כי עישון הסיגריות היה משהו שהיה נהוג רק לאנשי המעמד הגבוה והיום זה פוזה לילדים הפלצנים והערסים בעיקר שחושבים שהם גברים בזה שהם מעשנים כמו פותח הדיון. ובסוף בגיל 20 פלוס מגלים שכבר אי אפשר להפסיק והם התמכרו, ועידן הפוזה כבר חולף כי כבר אין על מי לעשות פוזה בגיל 20 + ואז נשארים מכורים לסיגריות מסריחות עם שיניים צהובות ופה מסריח מריקבון. פותח הדיון מפחד לחשוף את הגיל כי הוא פוזר קטן ופלצן והוא יודע את זה וזה כייף להתעלל בפוזרים ערסים . אני שם 1000 שקל שהוא בן 14-16! עזוב 1000 , 10,000!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.