עבור לתוכן

סקר. איפה שירתתם\משרתים בצבא?

איפה שירתתם\משרתים בצבא? 643 הצבעות

1. 1. איפה שירתתם\משרתים בצבא?

• קרבי.
    • תומך לחימה.
    • ג'בניק.
    • לא שרתתי\משרת.
    • לא "התקבלתי" לצבא. (פרופיל נמוך{ללא נפשי} ולא מחוסר רצון לשרת.)
    • עדין לא סיימתי בית-ספר.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה זה? לחץ אוויר? :smile1::lol:

בראל.

כן זה לחץ אוויר!

אני אחראי על הפנדרים (מצופים כחולים),חגורות הצלה,סירות גומי ובובות מין. שיהיו כמה שיותר מנופחות.

אבל עכשיו ברצינות, חוסמים אקטיביים, גילוי פסיבי, שיבושים באמצעות מוץ\נור ושלל דברים שנשמעים מגניבים! אלישרא שולטים!!!1111אחדאחדאחד

• תגובות 113
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי משרת ב-לק"מ ואחרי זה עברתי ל- יקצ"ר העבודה שלי הייתה לרוב קכ"א ואפילו חר"א

אבל אני פטריוט.

פורסם

ומה זה ביקורת אזרחית??

זה אותם אנשים שנוסעים למפעלים או נמצאים קבוע באיזה מפעל אזרחי שמיצר דברים עבור הצבא ומפקחים וגם נותנים הצלצות לצבא מה לקנות איפה וכמה ולמה וכו

פורסם

זה לא עבודה של דרגים יותר גבוהים? משרד הביטחון נניח?

פורסם

סוף סוף אחד חכם! :xyxthumbs:

how come?

אני רואה שאתה שירתת. או שהתפכחת מאוחר?

פורסם

זה לא עבודה של דרגים יותר גבוהים? משרד הביטחון נניח?

יש דברים מסויימים שלהם יש אחראים במשרד הביטחון (נגיד רכישה של 100 מטוסים דנדשים), ויש דברים (הרוב) שלהם יש אחראים בתוך החיילות\ יחידות עצמן שמשתמשות במה שזה לא יהייה (לדוגמא, מערכת מסויימת למטוס, צבע מסויים...)

פורסם

how come?

אני רואה שאתה שירתת. או שהתפכחת מאוחר?

לו רק יכולתי להחזיר ת'זמן אחורה... :-\

פורסם

רק אני מבין שצבא זה לפטריוטים?

אין שום תועלת בצבא מלבד זה... תפנימו... אתם מחפשים תועלת? במה?? אל תחפשו תועלת בצבא כמו שאתם לא מחפשים תועלת במיסים וארנונה... :lol:

(כמובן דיברתי על תועלת אישית)

פורסם

בוא נגיד שהחסרונות בלשרת עולים על היתרונות

פורסם

רק אני מבין שצבא זה לפטריוטים?

אין שום תועלת בצבא מלבד זה... תפנימו... אתם מחפשים תועלת? במה?? אל תחפשו תועלת בצבא כמו שאתם לא מחפשים תועלת במיסים וארנונה... :lol:

(כמובן דיברתי על תועלת אישית)

אבל אני למשל לומד על חשבון הצבא נכון שאחרי זה אני אצתרך ללכת לצבא (ל10 שנים!!!) אבל זה יתרון במקצוע שלי כי אני אצבור ניסיון

פורסם

אבל אני למשל לומד על חשבון הצבא נכון שאחרי זה אני אצתרך ללכת לצבא (ל10 שנים!!!) אבל זה יתרון במקצוע שלי כי אני אצבור ניסיון

pff.

10 שנים. בשביל הניסיון? פשוט תיהיה אזרח 10 שנים ותעבוד במקצוע הזה, אין צורך בצבא.

נהיית לי בחילה ברגע שאני מדמיין את עצמי כחייל.

פורסם

סעמק!

בכול גוגל אין תמונות של חייל הומו :s07: (להמחשה...)

בכול אופן, הוא סתם התבלבל... זה 6 שנים, כולל החובה (3 בקבע...)

כשהוא יכול בזמן הזה גם ללמוד לתואר שני... ועם המקצוע שלו הסיכוי שהוא ימצא עבודה שווה לסיכוי ש<ירידה שמקשרת מוח קטן ומשתמטים או ערבים>... (אין לי זמן היות יצירתי עכשו...)

פורסם

Barbos אם כל בן אדם במדינה שלנו היה כמוך איך היינו נראים? לא היה לנו צבא, לא היה לנו כלום. כל אחד חייב לתרום את חלקו כאזרח למדינה.

לא משנה כמה הוא חושב שהמדינה הזאת "חרא". שורה תחתונה אתה חיי פה, כל אחד נותן את חלקו למדינה וכך גם אתה צריך. אולי כשתתבגר תבין.

פורסם

סעמק!

בכול גוגל אין תמונות של חייל הומו :s07: (להמחשה...)

בכול אופן, הוא סתם התבלבל... זה 6 שנים, כולל החובה (3 בקבע...)

כשהוא יכול בזמן הזה גם ללמוד לתואר שני... ועם המקצוע שלו הסיכוי שהוא ימצא עבודה שווה לסיכוי ש<ירידה שמקשרת מוח קטן ומשתמטים או ערבים>... (אין לי זמן היות יצירתי עכשו...)

אופס נכון זה 6 שני לא יודע למה אמרתי 10 :screwy::kopfpatsch: זה 3 חובה ו 3 קבע ובמקצוע שלי בארץ קצת קשה למצוא עבודה שלא קשורה לצבא וגם הצבא יכול לתת פוש רציני בדבר הזה כמו רמת סיוג מסוימת ונסיון בתחום

פורסם

בקשר לסיווג זה לא כזה קריטי (ואני לא מתכוון להרחיב...)

ו"קשה"?!

גם פה התבלבלת... זה יותר בכיוון של "בלתי אפשרי"... לצערכם למהנדסי מכונות יש הכשרה טובה יותר בכול מה שאתם יכולים להתעסק בו (בארץ...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים