פורסם 2007 באפריל 718 שנים נשמע די שואה.. העובדה שאתה מ"א לא מונעת ממך עכשיו שמירות וכל זה?לא אצלנו. בבסיס "המדהים" הזה שומרים עד החפש"ש. לפני מספר חודשים שילבו את הבנות בשמירות לראשונה בתולדות הבסיס. בעבר בנות לא עשו כלום בזמן שבנים טחנו את כל התורניות בבסיס. (כן, מטבחים ושמירות)
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לא אצלנו. בבסיס "המדהים" הזה שומרים עד החפש"ש. לפני מספר חודשים שילבו את הבנות בשמירות לראשונה בתולדות הבסיס. בעבר בנות לא עשו כלום בזמן שבנים טחנו את כל התורניות בבסיס. (כן, מטבחים ושמירות)איזה בסיס אתה?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני לא מזלזל בסטילים או בדבורים, אבל בשביל בן אדם שרוצה לשרת ביחידת עילית לשים את סטילים/דבורים בעדיפות שניה זה קצת שוקיסטי בגלל שאופי השירות שונה לחלוטין...ונ"מ בכלל...אתה שבוע בצבא אתה לא יכול לקרוא לבנאדם שוקיסט...בכל מקרה מה הקשר לאופי השירות? גם לשייטת ול669 אין את אותו אופי שירות...רוב האנשים לא מחשיבים את הדבורות (בכוונה לא אומר סטילים) לשירות עם אופי קרבי כל שהוא בגלל חוסר הכרה. תאמין לי שהחברה האלה עושים הרבה מאד, והתפקיד נחשב לאיכותי וקשה ביותר, גם ביחס לכל גדוד חי"ר אחר.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני עתודאי, אבל אני רוצה להיות בחיל הים, אין לי מושג איפה... אבל חיל הים.. פרופיל 72, לאיפה אני יכול להתאים שם? :-\
פורסם 2007 באפריל 718 שנים איזה בסיס אתה? גדוד נ"מ בדרום. הגדוד ידוע בשם יטנ"מ 139. הגדוד מורכב משלוש סוללות. הסוללה הגדולה ביותר משולבת עם המפקד. למפקדה קוראים "דים", לסוללה מתכים.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני עתודאי, אבל אני רוצה להיות בחיל הים, אין לי מושג איפה... אבל חיל הים.. פרופיל 72, לאיפה אני יכול להתאים שם? :-\מה אתה לומד?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר דובדבן,בסדיר ובמילואים(בקרוב.. ). איזה מחזור אתה..? מה עם קבע, הבנתי שמחתימוים את רובכם...? בראל.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מנוען יסעור לשעבר כרגע מעדכן ספרות טכנית בטייסת תחזוקה תל נוף ט'114 מובילי הלילה ט'118 דורסי הלילה גף מנועי T-64 כ-ב-ו-ד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.